kti Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 un simplu push buton si se rezolvaasa ca la tractor este bine si asa daca ,,nu sunt pretentii,, Link spre comentariu
adicontakt Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 nu , nu ca la tractor , poti pune ceva finut si chiar estetic , te poti folosi si de un buton mort daca e pe acolosau daca vrei super ca lumea e solutia luu alfabit la vre-o 30 de milioane Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 asa ca la tractor este bine si asa daca ,,nu sunt pretentii,, Eu am facut la mine si nu-i de loc ca si la tractor.Nu trebuie sa pui push buton de 1m.Eu am pus push butonul in dreptul contactului.Nu arata deloc rau.Daca nu uit o sa pun o poza. Link spre comentariu
alfabit Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Am pus la cineva care s-a scumpit la 30 lei pe o maneta SH, exact in capatul manetei un push- button, la cea originala fara butonel. Se desface ( adica se demonteaza in piese cit mai mici maneta fara buton ), capatul manetei se tine intr-o tija lunga si iese prin smulgere ( cu atentie sa nu se rupa tija, arata ca o crosa de golf ), se da o gaura in capatul manetei si se monteaza un push-button rotund, culoarea la alegere, de la magazin, costa 3 lei, si se lipeste cu poxipol capatul asa modificat. Firele de la butonel se aduc prin interior pe unde trecea tija originala care nu se mai monteaza, si cam asta ar fi.Am scris pentru cei care considera ca munca de a monta un buton cam ca cel original, in aceeaso pozitie, face mai mult sau mai putin decit sa dea 30 lei pe un maneta originala SH Link spre comentariu
Xaby Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Maneta se poate modifica fara sa dai gaura in el si nici nu se observa ca este modificat. Link spre comentariu
alfabit Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Maneta se poate modifica fara sa dai gaura in el si nici nu se observa ca este modificat.Daca a vrut clientu buton rosu in virful manetei, ce sa-i fac ? Sa ma cert cu el ? Link spre comentariu
Xaby Postat Septembrie 4, 2012 Partajează Postat Septembrie 4, 2012 Doamne fereste Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Septembrie 5, 2012 Partajează Postat Septembrie 5, 2012 Dacă nu se aprinde (cu roşu, deisgur) şi nu scrie pe el Launch! sau Take off! tot degeaba. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Sau, apeland la "cineva" care se ocupa cu asta, te costa fix 150 lei ! All inclusive !Si la cine apelez si eu (in Ploiesti)??? Link spre comentariu
fratello Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 La mine ! Detalii pe PM. Link spre comentariu
Vizitator gaboru4all Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 salutare tuturor! Imi cer scuze ca incep din primul post cu o cerere.am studiat si topicul "km logan" si alte topicuri legate de subiect.am inteles cum sta treaba insa nu dispun de programator eeprom si nici nu am gasit o schema destul de simpla pentru a_mi construii unul.ceasurile mele au soft 6001 si as vrea sa le pun 6002 cu CB.ma poate ajuta cineva cu rescrierea eepromului? Link spre comentariu
Xaby Postat Septembrie 13, 2012 Partajează Postat Septembrie 13, 2012 Uite un programator destul de simplu: http://underc0de.superbit.ro/p93cx6/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum