Vali 1997 Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Da , oricum nu-l aruncam la propriu ... Poate o sa incerc sa-l mai repar . Oricum mi-am facut un invertor dintr-un UPS de 600W . Este cam mare dar pot sa-l folosesc la o adica . Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Supraincalzire?Poate e afara prea cald... Link spre comentariu
Vali 1997 Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 Da , poate O sa-l folosesc numai iarna , afara . Pentru vara , imi iau altul ... Link spre comentariu
mgigeone Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 va salut ! e un invertor de la 48 la 220 , a avut troznite mai multe componente , nu pot deduce valoarea unei rezistente ( de fapt 2 cu aceeasi valoare ambele pushcate) R330 sau/si R327 , aveti cumva o skema pt individul asta ? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 Sunt N tipuri de invertoareAr fi fost frumos din partea ta sa precizezi ce care e,sa nu caut eu pt tine!Apoi,trebuia sa cauti inainte sa postezi,ca avem un subiect dedicat pt invertoare d-astea Link spre comentariu
mgigeone Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 pai am precizat in titlu , Mean Well TS-1500-248B , scz ca nu am postat unde trebuia . Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 Da,ai precizat modelul,dar trebuie cautat dupa acel model pt a afla ce anume face acel invertor,asta spuneam eu Link spre comentariu
mgigeone Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... -248B.html Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 Daca puneai un link datasheetul produsului era f bine ; poate cine te poate ajuta nu are timp sa invete cum se utilizeaza alldatasheetul .Dr.L ,iar ai scapat pe beton bila de cristal ?(intrebare retorica) Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 28, 2012 Partajează Postat Iulie 28, 2012 Asta e linkul ce trebuia pus http://www.alldatasheet.com/view.jsp?Searchword=TS-1500-248B Link spre comentariu
mgigeone Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 mda ... ce poate sa faca un invertor "dottore" ? am sperat sa aiba careva din greseala ceva skema , daca nu e asta e , merem inainte . multzumesc pt efortul depus , sanatate si numa bine . Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 Poate ma insel eu dar e posibil sa nici nu existe disponibila o astfel de schema, am descarcat manualul sau de la producator http://www.meanwell.com/search/ts-1500/default.htm si se prezinta multe detalii, nu insa si vreo schema sau lista de componente, in cinditiile astea va fi destul de dificil repunerea sa in functiune, as sugera sa mergi cu el la un electronist experimentat. Link spre comentariu
mgigeone Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 pai sunt cu el acolo , yo ce dreaq is ? am 46 de ani si 26 de electronica in skinare ca depanator tv si altele , nu am ma intalnit modelul asta pana acum ca invertoare normale (adica fara sinus perfect) am reparat destule Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 La 46 de ani folosesti in mod regulat limbajul de messenger? ceva se bate cap in cap nu crezi? In fine facand abstractie de asta ( desi este foarte indicat sa renunti la el daca doresti sa fii luat in serios ), daca spui ca esti experimentat tu atunci trebuie sa intelegi/cunosti principiul de functionare al surselor in comutatie si relativ in diferent de schema principiile sunt la fel in functie de topologie, posteaza daca nu te descurci singur, niste poze clare atat cu intreg invertorul in ansamblu pe ambele parti cat si cu zona cu pricina/rezistentele arse, doar asa se poatre macar intui cam ce ai acolo. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iulie 30, 2012 Partajează Postat Iulie 30, 2012 In TV sursele sant cu sinus modificat.Componentele care se duc (cauze) sant tot alea... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum