Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PANASONIC TX-21JT1P

Vizitator tjanos

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mercenarx

7

• costan mihai 1

4

• stefanion

3

• daisarqx

1

am gasit Q1207 cu rezistenta de 30 ohmi B-E si 70 ohmi B-C (practic in scurt) , dupa inlocuirea lui cu acelasi tranz. (BC847B) face identic si la fel.. :sparge:

to be continue...

Link spre comentariu

cauza defectului a fost Q454 (masurat dadea bine , inclusiv pe megaohmetru) , care "omora" tensiunea din pin 31 procesor , ducand aceasta tensiune in 1,6 volti (corect 2,6 volti)

am inceput sa sap aici , dupa ce am lasat pin 31 in aer , si tv a plecat corect.

si prea multe protectii strica linistea depanatorului...

una peste alta m-am distrat copios cu el...cam 6 ore :41

dar pana la urma , l-am dovedit :d

Link spre comentariu

cauza defectului a fost Q454 (masurat dadea bine , inclusiv pe megaohmetru) , care "omora" tensiunea din pin 31 procesor , ducand aceasta tensiune in 1,6 volti (corect 2,6 volti)

am inceput sa sap aici , dupa ce am lasat pin 31 in aer , si tv a plecat corect.

si prea multe protectii strica linistea depanatorului...

una peste alta m-am distrat copios cu el...cam 6 ore :41

dar pana la urma , l-am dovedit :d

Daca nu sunt indiscret ce defect a avut pina la urma

Link spre comentariu

ai citit toate posturile?

Am citit toate postarile dar nu ati spus exact ca piesa xxxx a fost schimbata si functioneaza televizorul si ca aceasta piesa exemplu piesa x , sau nu am inteles eu bine dar din postarile dumnevoastra nu se explica ce piesa a fost inlocuita pentru a functiona acest tv

Link spre comentariu

Am citit toate postarile dar nu ati spus exact ca piesa xxxx a fost schimbata si functioneaza televizorul si ca aceasta piesa exemplu piesa x , sau nu am inteles eu bine dar din postarile dumnevoastra nu se explica ce piesa a fost inlocuita pentru a functiona acest tv

pai nu scrie mai mult decat clar , ca tranzistorul Q454 , A FOST CU PROBLEMA ??

mai inainte de asta , am schimbat si Q1207 , pe care l-am gasit in scurt , insa schimbarea lui nu a inlaturat defectul initial...adica tv care nu pleaca (cu led st-by care clipeste)

si mai inainte de toate astea , am rescris dump fara efect

daca nici acum nu ai inteles , vorba cuiva : GHINION...

si nu rescriam toate astea , dar m-am gandit ca ai avea un astfel de sasiu cu probleme..

Editat de mercenarx
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări