mercenarx Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 nici o schimbare dupa ce am inlocuit dump Link spre comentariu
mercenarx Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 am gasit Q1207 cu rezistenta de 30 ohmi B-E si 70 ohmi B-C (practic in scurt) , dupa inlocuirea lui cu acelasi tranz. (BC847B) face identic si la fel.. to be continue... Link spre comentariu
mercenarx Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 cauza defectului a fost Q454 (masurat dadea bine , inclusiv pe megaohmetru) , care "omora" tensiunea din pin 31 procesor , ducand aceasta tensiune in 1,6 volti (corect 2,6 volti) am inceput sa sap aici , dupa ce am lasat pin 31 in aer , si tv a plecat corect. si prea multe protectii strica linistea depanatorului... una peste alta m-am distrat copios cu el...cam 6 ore dar pana la urma , l-am dovedit Link spre comentariu
costan mihai 1 Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 cauza defectului a fost Q454 (masurat dadea bine , inclusiv pe megaohmetru) , care "omora" tensiunea din pin 31 procesor , ducand aceasta tensiune in 1,6 volti (corect 2,6 volti) am inceput sa sap aici , dupa ce am lasat pin 31 in aer , si tv a plecat corect. si prea multe protectii strica linistea depanatorului... una peste alta m-am distrat copios cu el...cam 6 ore dar pana la urma , l-am dovedit Daca nu sunt indiscret ce defect a avut pina la urma Link spre comentariu
mercenarx Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 ai citit toate posturile? Link spre comentariu
costan mihai 1 Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 ai citit toate posturile? Am citit toate postarile dar nu ati spus exact ca piesa xxxx a fost schimbata si functioneaza televizorul si ca aceasta piesa exemplu piesa x , sau nu am inteles eu bine dar din postarile dumnevoastra nu se explica ce piesa a fost inlocuita pentru a functiona acest tv Link spre comentariu
mercenarx Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 (editat) Am citit toate postarile dar nu ati spus exact ca piesa xxxx a fost schimbata si functioneaza televizorul si ca aceasta piesa exemplu piesa x , sau nu am inteles eu bine dar din postarile dumnevoastra nu se explica ce piesa a fost inlocuita pentru a functiona acest tv pai nu scrie mai mult decat clar , ca tranzistorul Q454 , A FOST CU PROBLEMA ?? mai inainte de asta , am schimbat si Q1207 , pe care l-am gasit in scurt , insa schimbarea lui nu a inlaturat defectul initial...adica tv care nu pleaca (cu led st-by care clipeste) si mai inainte de toate astea , am rescris dump fara efect daca nici acum nu ai inteles , vorba cuiva : GHINION... si nu rescriam toate astea , dar m-am gandit ca ai avea un astfel de sasiu cu probleme.. Editat Martie 1, 2017 de mercenarx Link spre comentariu
costan mihai 1 Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 Da acum am inteles si va multumesc pentru explicatie sanatate va doresc si multa sanatate sa aveti Link spre comentariu
zvasile Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 va rog nu mai postati off topic multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum