Vizitator Danes Claudiu Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Salutare si un an nou fericit!Cu programatorul in discutie se poate scrie si un atmega16A?Merci Link spre comentariu
DarkAngel_Bv Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Eu am scris Atmega 8, Atmega8L, Atmega88, Atmega88P si Atmega162 cu succes. Nu vad de ce nu ar merge si Atmega16 Link spre comentariu
iora Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 am programat cu succes 2 buc atmega 16 PU. programatorul este excelent combinat cu khazama Link spre comentariu
Vizitator Danes Claudiu Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Merci de raspuns,dar eu intrebam de un atmega16A si nu de atmega16 Mie nu mi-a mers,pur si simplu programatorul nu il vede,sau poate am ceva probleme cu fuse biti din atmega16A?? numai bine Link spre comentariu
iora Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Merci de raspuns,dar eu intrebam de un atmega16A si nu de atmega16 Mie nu mi-a mers,pur si simplu programatorul nu il vede,sau poate am ceva probleme cu fuse biti din atmega16A?? numai bine uite o imagine cu ATMEGA 16A - DDS-ul programat cu acest tip de programator cumparat de aici. functioneaza impecabil. in mod sigur ai ceva probleme... consider acest post un free up la programatoare. Link spre comentariu
DarkAngel_Bv Postat Ianuarie 3, 2012 Partajează Postat Ianuarie 3, 2012 Merci de raspuns,dar eu intrebam de un atmega16A si nu de atmega16 Mie nu mi-a mers,pur si simplu programatorul nu il vede,sau poate am ceva probleme cu fuse biti din atmega16A?? numai bine Tot ce e posibil sa ai programat fusebitul reset lock. asa aveam eu la un 162. Dupa ce m-am enervat cu vreo 6 bucati, toate blocate am luat unul virgin si ala mergea de minune. Link spre comentariu
Vizitator Danes Claudiu Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Am mai incercat ieri si cu alte programatoare si tot asa se comporta uC-ul,chestia nasoala ii ca am cateva bucati care sunt blocate,va trebui sa le deblochez cumva....Merci Link spre comentariu
DarkAngel_Bv Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Asa am eu cateva Atmega162 recuperate din diverse montaje. Tpate sunt blocate... trebuie sa vad cum le reprogramez. Link spre comentariu
domi Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Buna ! Mai ai programator ? Iti trimit P.M. Link spre comentariu
ole Postat Ianuarie 16, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Noul lot de programatoare va intarzia datorita sarbatorilor (asemanatoare Craciunului) din China. Puteti face rezervari iar cand ajung le voi expedia. Link spre comentariu
domi Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Salut ! Eu am nevoie de unu nr. meu de telef. il ai in P.M. Link spre comentariu
ole Postat Ianuarie 19, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2012 Inca 20 de programatoare sunt pe drum. Link spre comentariu
ole Postat Ianuarie 24, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2012 Au sosit 20bucati USBasp. Sunt deja facute rezervari. Exact cate sunt am sa vad maine si am sa actualizez in anunt numarul de bucati disponibile. Expedierile, din cauza programului aglomerat, le fac o singura data pe saptamana, luni. Astfel, luni, vor fi expediate programatoarele rezervate pana in acel moment.Cine doreste poate sa-si rezerve unul trimitandu-mi MP cu adresa completa.Din cauza cursului RON-USD si a faptului ca la posta nu mai au plicuri mici pretul per bucata creste la 46lei cu transport inclus. Link spre comentariu
ole Postat Ianuarie 31, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2012 Ieri au fost trimise programatoarele rezervate pana atunci! Link spre comentariu
ole Postat Februarie 2, 2012 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2012 Am actualizat pozele. Le gasiti in primul post. Inca 15 bucati disponibile! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum