Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine doreste USBasp gata facut?

ole

Postări Recomandate

Vizitator Danes Claudiu

Merci de raspuns,dar eu intrebam de un atmega16A si nu de atmega16

Mie nu mi-a mers,pur si simplu programatorul nu il vede,sau poate am ceva probleme cu fuse biti din atmega16A??

numai bine

Link spre comentariu

Mie nu mi-a mers,pur si simplu programatorul nu il vede,sau poate am ceva probleme cu fuse biti din atmega16A??

numai bine

uite o imagine cu ATMEGA 16A - DDS-ul programat cu acest tip de programator cumparat de aici. functioneaza impecabil.

Posted Image

in mod sigur ai ceva probleme...

consider acest post un free up la programatoare. :da

Link spre comentariu

numai bine

Tot ce e posibil sa ai programat fusebitul reset lock. asa aveam eu la un 162. Dupa ce m-am enervat cu vreo 6 bucati, toate blocate am luat unul virgin si ala mergea de minune.
Link spre comentariu
Vizitator Danes Claudiu

Am mai incercat ieri si cu alte programatoare si tot asa se comporta uC-ul,chestia nasoala ii ca am cateva bucati care sunt blocate,va trebui sa le deblochez cumva....Merci

Link spre comentariu

Au sosit 20bucati USBasp. Sunt deja facute rezervari. Exact cate sunt am sa vad maine si am sa actualizez in anunt numarul de bucati disponibile. Expedierile, din cauza programului aglomerat, le fac o singura data pe saptamana, luni. Astfel, luni, vor fi expediate programatoarele rezervate pana in acel moment.Cine doreste poate sa-si rezerve unul trimitandu-mi MP cu adresa completa.Din cauza cursului RON-USD si a faptului ca la posta nu mai au plicuri mici pretul per bucata creste la 46lei cu transport inclus.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări