Vizitator Postat Noiembrie 25, 2011 Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Intrebare de incepator, este "recunoscut" de AVR Studio? Link spre comentariu
ole Postat Noiembrie 25, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2011 Intrebare de incepator, este "recunoscut" de AVR Studio?Nu este recunoscut de AVR Studio insa functioneaza cu AVRDUDE si interfetele grafice ale acestuia. Eu personal folosesc Khazama AVR Programmer. Link spre comentariu
DarkAngel_Bv Postat Decembrie 5, 2011 Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Salut, mai ai programatoare pe stoc?Merge sigur sa programez Atmega 162, 88, 8, 168?Multunesc anticipat. Link spre comentariu
ole Postat Decembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2011 Salut,Mai sunt programatoare. Pentru Mega8,88,168 merge sigur ca l-am folosit si eu. Ar trebui sa mearga la fel de bine si pentru Mega162 ca doar tot ISP se programeaza. Link spre comentariu
valica Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Am vazut ca Atmel AT89C2051 nu este pe lista dar intrebarea moarte nare, se poate programa? Link spre comentariu
ole Postat Decembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Asa cum e el nu cred ca merge. eventual cu alt firmware (am vazut ca ar fi o varianta modificata de USBasp care cica ar merge). Link spre comentariu
DarkAngel_Bv Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Azi am primit si eu programatorul de la ole. Functioneaza perfect cu khazama.De fapt mint, cand dau read/write imi da o eroare ca nu poate seta clock-ul, dar de citit/scris scrie foarte repede pe chip-uri si chiar scrie bine :)Mai pe seara o sa fac un test pe un LCD sa vedem daca va merge primul meu program de genul asta Link spre comentariu
Vizitator mateiuli Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Am si eu o intrebare despre usbasp asta:Am inteles ca circuitul pe care il programez poate fi alimentat de la PC prin intermediul programatorului. Dar daca eu nu vreau asta nu mai pun firul de +5V si nici GND? Sau GND trebuie sa ramana chiar daca cel de +5V nu e conectat?Si inca ceva: pe firul asta sunt vreo 4-5 pini de GND. Toti trebuie sa fie conectati la uC-ul pe care il programez? Sau e de ajuns unul singur? Link spre comentariu
ole Postat Decembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Am si eu o intrebare despre usbasp asta:Am inteles ca circuitul pe care il programez poate fi alimentat de la PC prin intermediul programatorului. Dar daca eu nu vreau asta nu mai pun firul de +5V si nici GND? Sau GND trebuie sa ramana chiar daca cel de +5V nu e conectat?Si inca ceva: pe firul asta sunt vreo 4-5 pini de GND. Toti trebuie sa fie conectati la uC-ul pe care il programez? Sau e de ajuns unul singur?Daca nu alimentezi uC-ul direct din programator atunci va trebui sa-l alimentezi separat cu 5V. De GND intre programator si uC ai nevoie in ambele cazuri. E suficient si un singur fir de GND. Link spre comentariu
DarkAngel_Bv Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Eu am conectat doar pinii 1,2,4,5,7,9 si functioneaza perfect.@ole, sunt facute de tine sau tu doar le comercializezi? Link spre comentariu
ole Postat Decembrie 9, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2011 Eu am conectat doar pinii 1,2,4,5,7,9 si functioneaza perfect.@ole, sunt facute de tine sau tu doar le comercializezi?Doar le comercializez. Link spre comentariu
DarkAngel_Bv Postat Decembrie 10, 2011 Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Aha. Am vazut ca este foarte ingrijit lucrat si de asta ma miram :DInca nu am programat 162-ul pentu ca nu am avut timp si acum sunt la tara, dar atmega8 si 88 le-am programat usor atat cu khazama cat si cu bascom avr. Cea mai buna investitie. Link spre comentariu
rosmarin Postat Decembrie 20, 2011 Partajează Postat Decembrie 20, 2011 OLE ti-am trimis un mesaj ca si eu doresc. Revin iara:Rog pe adresa Puscas Victor loc TG..M ures strada Infratirii nr.8 ap 10 cod postal 540560Rosmarin Link spre comentariu
Vizitator mariang89 Postat Decembrie 28, 2011 Partajează Postat Decembrie 28, 2011 doresc si eu unul (pt attiny2313) Link spre comentariu
ole Postat Decembrie 28, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2011 Ok, ti l-am rezervat. Am sa-l expediez dupa sarbatori daca e ok asa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum