ole Postat Octombrie 1, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2011 Cu mici modificari software se poate. Asa cum vine el "din fabrica" nu este compatibil. Pentru detalii asupra modificarilor necesare vizitati pagina aceasta (postul 19 si 20). Link spre comentariu
Vizitator ppp_bachus Postat Octombrie 12, 2011 Partajează Postat Octombrie 12, 2011 Salut, Doresc si eu un programator pe USB. Ti-am lasat detaliile pe PM. Astept sa ma contactezi. Salut ;) Link spre comentariu
Vizitator gr3go Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Care conector e ok pt mufa ISP 10pin de pe programator? (vreau sa fac un breadboard header pt attiny2313) 2x5 pas 2.54 http://www.tme.eu/ro/details/zl202-10g/pini-cu-benzi-si-soclu/connfly/ds1021-2*5sf11/# sau 2x5 pas 1.27 http://www.tme.eu/ro/details/zl311-2x5p/pini-cu-benzi-si-soclu/ninigi/# Mersi, gr3go Link spre comentariu
ole Postat Octombrie 13, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Conectorul este 2x5, pas standard 2.54. Link spre comentariu
Vizitator mateiuli Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Acest programator se alimenteaza de pe USB, nu?Iar montajul pe care il programez se alimenteaza separat? sau ia curent de la programator pe pinul Vcc? Sau se alimenteaza programatorul pe pinul Vcc din montaj? Link spre comentariu
iora Postat Octombrie 16, 2011 Partajează Postat Octombrie 16, 2011 Acest programator se alimenteaza de pe USB, nu?Iar montajul pe care il programez se alimenteaza separat? sau ia curent de la programator pe pinul Vcc? Sau se alimenteaza programatorul pe pinul Vcc din montaj?default ,uC se alimenteaza prin mufa ISP cu 5V,insa exista un jumper J3 pe USBasp daca nu ma insel care intrerupe alimentarea prin mufa Link spre comentariu
Vizitator h3llow33n Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Salut, pun si eu o intrebare din partea unui incepator... Am vazut ca poti sa folosesti atmega8-16pu. Asta are 8KB flash. Din ce e pe siteul oficial http://www.fischl.de/usbasp/ firmwareul are peste 9KB, ultimul are 13. Imi scapa mie ceva, pt ca nu vad cum poti sa scrii. Link spre comentariu
ole Postat Octombrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Fisierul HEX intotdeauna este mai mare fiindca mai contine pe langa datele in sine si adresele unde trebuiesc scrise si checksum-ul pe fiecare linie, etc... Link spre comentariu
Vizitator h3llow33n Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Da, asa este, dar in momentul in care eu scriu HEX-ul pe uC nu se scrie fix fisierul respectiv? Adica cu toate checksum-urile si etcCa tot nu vad cum poti scrie 13kB in 8kB. Link spre comentariu
ole Postat Octombrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2011 NU. Se scriu doar datele. Adresele scrise in fisier sunt doar ca sa instruiasca programatorul unde sa scrie iar checksum-ul e doar pentru a verifica integritatea fisierului. Link spre comentariu
Vizitator h3llow33n Postat Octombrie 18, 2011 Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Acum am inteles. Si inca o intrebare. Cum poti sa stii cat efectiv ai folosit din flash? Am vazut in AVRStudio ca dupa compilare ai de ex 28% ocupare. Procentul asta se refera fix la memoria utilizata?Ms pt timpul acordat Link spre comentariu
ole Postat Octombrie 18, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2011 Da, este exact cat arata AVR Studio. Link spre comentariu
nickrvl Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Bug ?, la programarea unui Attiny 2313 am avut probleme in sensul ca trebuia sa apas de mai multe oributonul de programare (in SinaProg) pentru a se incarca cu succes softul, ba dadea eroare ba altceva, niciodata nu incarca din prima, asta pina ce am dezactivat "divide clock by 8" din acel moment functioneaza corect, a-ti intilnit aceasta problema? Link spre comentariu
ole Postat Noiembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Nu folosesc SinaProg. cu Khazama nu am avut probleme. Link spre comentariu
ole Postat Noiembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2011 Ii rog pe cei care au cumparat programator de la mine si sunt multumiti de achizitia facuta sa voteze "+1" la primul post al acestui topic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum