Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine doreste USBasp gata facut?

ole

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator mateiuli

Acest programator se alimenteaza de pe USB, nu?Iar montajul pe care il programez se alimenteaza separat? sau ia curent de la programator pe pinul Vcc? Sau se alimenteaza programatorul pe pinul Vcc din montaj?

Link spre comentariu

Acest programator se alimenteaza de pe USB, nu?Iar montajul pe care il programez se alimenteaza separat? sau ia curent de la programator pe pinul Vcc? Sau se alimenteaza programatorul pe pinul Vcc din montaj?

default ,uC se alimenteaza prin mufa ISP cu 5V,insa exista un jumper J3 pe USBasp daca nu ma insel care intrerupe alimentarea prin mufa
Link spre comentariu
Vizitator h3llow33n

Da, asa este, dar in momentul in care eu scriu HEX-ul pe uC nu se scrie fix fisierul respectiv? Adica cu toate checksum-urile si etcCa tot nu vad cum poti scrie 13kB in 8kB.

Link spre comentariu
Vizitator h3llow33n

Acum am inteles. Si inca o intrebare. Cum poti sa stii cat efectiv ai folosit din flash? Am vazut in AVRStudio ca dupa compilare ai de ex 28% ocupare. Procentul asta se refera fix la memoria utilizata?Ms pt timpul acordat

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Bug ?, la programarea unui Attiny 2313 am avut probleme in sensul ca trebuia sa apas de mai multe oributonul de programare (in SinaProg) pentru a se incarca cu succes softul, ba dadea eroare ba altceva, niciodata nu incarca din prima, asta pina ce am dezactivat "divide clock by 8" din acel moment functioneaza corect, a-ti intilnit aceasta problema?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări