The_Reaper Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 (editat) Scuze de off topic, PKP98 eu am luat usb asp de pe ok........azii si merge ok. Editat Februarie 4, 2016 de The_Reaper Link spre comentariu
PKP98 Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 Cred ca o sa iau si eu de pe o*x . Multumesc. Link spre comentariu
t-daniel Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 Eu am luat de pe o*l si singura problema a fost binecunoscuta "avrdude: warning: cannot set sck period. please check for usbasp firmware update". Am apelat pentru ultima data la programatorul pe serial, am rescris firmware-ul si s-a rezolvat problema. Link spre comentariu
Liviu M Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 Da, ca la nico am facut si eu si a mers pana la apasarea F7, care apasare nu a avut nici un rezultat. Incearca si cu 7 (nu F7). Dupa restartezi. Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Februarie 4, 2016 Partajează Postat Februarie 4, 2016 si de ce nu faceti programatorul? , sunt foarte multe programatoare foarte simple ca sa programezi un mega8 cu softul pt usbasp si gata ai programator, eu l-am facut pe un stripboard si-l folosesc de cam 2 ani, toate piesele nu cred ca ar costa prea mult Link spre comentariu
nickrvl Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 Ca sa adus discutia, poate prezenta cineva un usbasp realizat de el si functional 100%? am unul cumparat dar parca as vrea si unul de rezerva de data asta facut de mine.... Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 vezi cel al lui nel65 http://www.elforum.info/topic/67427-usbasp/?hl=+usbasp%20+nel65 l-am folosit cu succes pana ce mi-am facut openprog Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 eu am aceeasi schema folosita si de nel65 facuta pe stripboard si multumit de functionare, urmeaza openprog ca sa dau si pickit-ul la o parte Link spre comentariu
MifTy Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 Data viitoare poate testezi inainte sa postezi. nu cred că mai folosesc multă vreme windows, iar dacă cele 2-3 programe care m-ar mai interesa nu vor "ieşi" cu o versiune de Linux/Unix... ghinion! Link spre comentariu
Liviu M Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Nu esti obligat sa postezi daca nu stii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum