ole Postat Septembrie 21, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2013 Magazinul este din nou online. Comenzile se expediaza in limita timpului disponibil, dupa ce ies de la serviciu. Link spre comentariu
lutza2 Postat Decembrie 10, 2013 Partajează Postat Decembrie 10, 2013 Cum sunteti foarte informat in domeniu, imi permit sa adresez o intrebare cu privire la un usbasp mai ciudat, e adevarat ca e din asia si foarte ieftin. Oare este si functional ? Risc sa prajesc portul usb cu el ? Link spre comentariu
ole Postat Decembrie 11, 2013 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2013 Este identic cu cele vandute de mine. Ar trebui sa functioneze fara probleme insa nu va pot oferi nicio garantie in privinta acelui exemplar Link spre comentariu
lutza2 Postat Decembrie 12, 2013 Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Multumesc, cuartzul si logo-ul producatorului sunt diferite. Excelent topic. Felicitari. Link spre comentariu
lutza2 Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Nu pot sa modific asa ca postez din nou.Am programatorul respectiv, la caracteristici scrie ca programeaza si 89S52. am urmat linkurile si am instalat softul recomandat , dar surpriza, vede numai avr-uri.Intrebarea e ce soft pentru windows merge cu acest programator astfel incat sa mai avansez putin cu 89s52, pe care il am. Link spre comentariu
XAN77 Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Merge 89s52 că am încercat și eu, folosind softul PROGISP. Dar îmi aduc aminte că e necesar un anume hex să fie pus pe ATmega8 din usbasp. Îl atașez mai jos. Link spre comentariu
Vizitator ventus Postat Februarie 17, 2014 Partajează Postat Februarie 17, 2014 Mai aveti de vanzare USBasp-uri? Ca pe magazinul online nu am mai vazut. Link spre comentariu
ole Postat Februarie 17, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2014 Nu mai sunt programatoare. Imi pare rau. Link spre comentariu
GanMark Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 am un usbasp cumparat de aici...olectronix.... de ieri tot ma chinui in sensul ca sinaprog nu imi vede programatorul...... driver-ul e instalat pe win7 32b pe programator se aprinde ledul rosu, nu mai stiu cum trebe sa afiseze, o fi limbat ? Link spre comentariu
Vizitator marian_ariciuc Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 pare a fi recunoscut de catre windows...incearca cu extreme AVR programming... Link spre comentariu
GanMark Postat Martie 14, 2014 Partajează Postat Martie 14, 2014 am incercat si a mers.....cu xtreme Burner AVRdin curiozitate am verificat si cu SinaProg......merge ! nu stiu ce a fost de capul lui, dar important ca functioneaza !multumesc Link spre comentariu
djlove Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 (editat) Salutare. Am un USB ASP cumparat in trecut de la tine, pe care l-am folosit de cateva ori cu success. Acum cand incerc sa il folosesc primesc o eroare in avrdude si nu pot scrie hex-ul. Ai idee de la ce ar putea fi aceasta eroare? La comanda urmatoare : " avrdude -c usbasp -p m16" primesc: avrdude: warning: cannot set sck period, please check for usbasp firmware update Editat Ianuarie 31, 2015 de djlove Link spre comentariu
Liviu M Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 S-a mai discutat, trebuie sa faci update la firmware cu ultima versiune de la fischl.de Link spre comentariu
djlove Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 Imi poti da un link te rog cu discutia ca eu nu am gasit. Si pot face update la firmware fara sa mai am alt programator? Link spre comentariu
Liviu M Postat Ianuarie 31, 2015 Partajează Postat Ianuarie 31, 2015 (editat) http://www.elforum.info/topic/67427-usbasp/?p=1118338 Editat Ianuarie 31, 2015 de Liviu M Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum