Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine doreste USBasp gata facut?

ole

Postări Recomandate

Salut,

Aici gasesti informatii despre USBasp: LINK

In partea de jos a paginii din link gasesti doua link-uri: unul cu driver si aplicatie pentru programatoru si unul catre site-ul oficial al proiectului USBasp.

Link spre comentariu

Multumesc. O sa incerc cu acel soft sa vad poate este mai ok, din pacate am mai gasit pe net ceva despre aceste clone chinezesti care nu functioneaza cum trebuie, si nici cu avrdude nu comunica...Am gasit si pe net ceva intre timp cum as putea face ca sa poata comunica avrdude cu clone din astea chinezesti de usbasp...Daca stiam comandam de la tine unul "original" si nu ma mai dadeam cu capul de toti peretii ptr 30 ron.Trimiti si prin curier si prin posta?

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator AEMelectronic

am un programator usbas V2.0 si merge perfectzilele trecute mi-a mai sosit unul si am zis sa vad daca mergesurpiza.....imi spune ca nu comunica cu cipulil vad in manage il recunoste si programul, doar ca nu imi recunoste cipulam invers si cabluri si totde unde ar putea fi problema?am masurat si tensiunile pe mufa de iesire, sunt aceleasi......

Link spre comentariu
Vizitator AEMelectronic

cred ca este ceva de la driver pentru ca daca pun alt driver si al meu ala vechi da aceeasi eroaresunt acceasi versiune,trebuie totusi drivere diferite?

Link spre comentariu

Daca uC-ul target este nou atunci trebuie selectat SlowClock fie din programul cu care folosesti programatorul (de ex Khazama) sau folosind jumperul de langa mufa USB a programatorului.

Link spre comentariu
Vizitator AEMelectronic

am incercat sa programez si un atmega32 si un atmega8 si un atmega16la toate da eroare cu programatorul nou iar cu cel vechi mergepoate fi de la driver?daca schimb driverul si cel vechi da eroare

Link spre comentariu

Programatoarele noi au alta versiune de soft in ele care permite setarea vitezei ISP din soft. Implicit este 1.5MHz ceea ce este muuult prea mult pentru un uC care functioneaza la 1MHz (viteza maxima pe SPI este F_CPU/4).

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Costa 32lei. Comenzile se preiau exclusiv prin intermediul siteului. Pentru moment sunt plecat din localitate iar comenzile efectuate pana pe data de 23 iunie, inclusiv, se vor expedia incepand cu data de 24 iunie.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări