ole Postat Aprilie 18, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Salut, Aici gasesti informatii despre USBasp: LINK In partea de jos a paginii din link gasesti doua link-uri: unul cu driver si aplicatie pentru programatoru si unul catre site-ul oficial al proiectului USBasp. Link spre comentariu
bbogdanmircea Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Multumesc. O sa incerc cu acel soft sa vad poate este mai ok, din pacate am mai gasit pe net ceva despre aceste clone chinezesti care nu functioneaza cum trebuie, si nici cu avrdude nu comunica...Am gasit si pe net ceva intre timp cum as putea face ca sa poata comunica avrdude cu clone din astea chinezesti de usbasp...Daca stiam comandam de la tine unul "original" si nu ma mai dadeam cu capul de toti peretii ptr 30 ron.Trimiti si prin curier si prin posta? Link spre comentariu
ole Postat Aprilie 18, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Trimit fie prin Posta Romana cu ramburs (costa 8lei) fie prin Fan Curier cu ramburs (costa 6lei + 26lei la destinatie). Link spre comentariu
bbogdanmircea Postat Aprilie 19, 2013 Partajează Postat Aprilie 19, 2013 Am reusit sa fac clona chinezeasca de usbasp sa mearga cu arduino ide si avrdudeAm postat solutia aici:viewtopic.php?f=37&t=145071&p=1279572ca sa nu poluez topicul lui ole.Asadar amanam comanda deocamdata dar ramane in vizorul meu siteul. Link spre comentariu
Vizitator AEMelectronic Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 am un programator usbas V2.0 si merge perfectzilele trecute mi-a mai sosit unul si am zis sa vad daca mergesurpiza.....imi spune ca nu comunica cu cipulil vad in manage il recunoste si programul, doar ca nu imi recunoste cipulam invers si cabluri si totde unde ar putea fi problema?am masurat si tensiunile pe mufa de iesire, sunt aceleasi...... Link spre comentariu
Vizitator AEMelectronic Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 cred ca este ceva de la driver pentru ca daca pun alt driver si al meu ala vechi da aceeasi eroaresunt acceasi versiune,trebuie totusi drivere diferite? Link spre comentariu
ole Postat Iunie 5, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2013 Daca uC-ul target este nou atunci trebuie selectat SlowClock fie din programul cu care folosesti programatorul (de ex Khazama) sau folosind jumperul de langa mufa USB a programatorului. Link spre comentariu
Vizitator AEMelectronic Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 am incercat sa programez si un atmega32 si un atmega8 si un atmega16la toate da eroare cu programatorul nou iar cu cel vechi mergepoate fi de la driver?daca schimb driverul si cel vechi da eroare Link spre comentariu
Vizitator AEMelectronic Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 am pus jumperul si mergemersidar de ce face asa?nici cel vechi nu are jumper Link spre comentariu
ole Postat Iunie 5, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2013 Programatoarele noi au alta versiune de soft in ele care permite setarea vitezei ISP din soft. Implicit este 1.5MHz ceea ce este muuult prea mult pentru un uC care functioneaza la 1MHz (viteza maxima pe SPI este F_CPU/4). Link spre comentariu
Xaby Postat Iunie 14, 2013 Partajează Postat Iunie 14, 2013 Buna. As vrea sa programez un Atmega8. Cat costa programatorul cu transport prin posta? Mersi Link spre comentariu
ole Postat Iunie 16, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2013 Costa 32lei. Comenzile se preiau exclusiv prin intermediul siteului. Pentru moment sunt plecat din localitate iar comenzile efectuate pana pe data de 23 iunie, inclusiv, se vor expedia incepand cu data de 24 iunie. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iunie 28, 2013 Partajează Postat Iunie 28, 2013 am primit usbasp multumesc frumos Link spre comentariu
iozsi Postat Iulie 22, 2013 Partajează Postat Iulie 22, 2013 Buna ziua.Cand se redeschide magazinul caci vad ca este temporal inchis.Numai bine. Link spre comentariu
Vizitator mihaiap Postat Iulie 31, 2013 Partajează Postat Iulie 31, 2013 salut mai ai de vanzare? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum