Vizitator pvd2010 Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 @ole: nu consider că a fost nevoie de update de firmware ci de o rescriere a lui şi am ales cea mai recentă versiune; din oarecare motive cu ce avea în el era inutilizabil eroarea era: avrdude: warning: cannot set sck period. please check for usbasp firmware update. acum este bine. Link spre comentariu
ole Postat Noiembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Asa cum zice chiar avrdude, era warning, nu eroare, functiona si asa. Eu folosesc programatorul cu firmware-ul cu care vine si este ok. Link spre comentariu
geomx Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 S-au terminat tocmai la mine? Mai aduceti curand ...sau sa ma apuc sa-mi construiesc eu unul ? Imi placea ca e micut.... Link spre comentariu
ole Postat Ianuarie 2, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Urmeaza sa soseasca dar cu toata nebunia de Craciun si Anul Nou o sa mai dureze ceva pana ajung. Link spre comentariu
Vizitator IsTI37 Postat Ianuarie 2, 2013 Partajează Postat Ianuarie 2, 2013 Unele variante pe ebay au 'detectie automata' a vitezei si de aceea va aparea eroarea cu sck. Trebuie ignorata fiindca din soft nu se poate seta dar functioneaza. Link spre comentariu
Kaitou Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Merge sa programez un AT89S2051? Link spre comentariu
ole Postat Ianuarie 18, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 Personal nu am incercat dar Google zice ca ar trebui sa poata programa. Link spre comentariu
script22 Postat Ianuarie 21, 2013 Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 a incercat cineva noul firmware de permite comunicare serial Link spre comentariu
ole Postat Ianuarie 24, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Pentru cei care inca nu stiu dar ar fi interesati: organizez un mic concurs pe pagina de facebook Olectronix. Pentru a va inscrie trebuie sa respectati corect toti cei 3 pasi indicati acolo. Succes! Link spre comentariu
radioman Postat Februarie 16, 2013 Partajează Postat Februarie 16, 2013 Cu acest USBasp scris cu Bootloader für ATMega8 Stand 01.04.2009 poate lucra cu AVR Studio si alte aplicatii pt. el.link..... http://www.ullihome.de/wiki/USBAVRLab/index http://www.ullihome.de/wiki/USBAVRLab/download Link spre comentariu
Vizitator mano22dan Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Merge foarte bine USBASP v2.0, cu o mica precizare : pentru cei care le da eroare cu ceas, pe placuta USBASP v2.0 are un jumper JP3 care trebuie pus (scurtcircuitat). Dupa ce am pus jumperul JP3 nu am mai avut nici o problema cu scrierea microcontrolelor. Link spre comentariu
ole Postat Februarie 19, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2013 Din Khazama spre exemplu se poate seta viteza de programare de la Command -> Program Options, fara a folosi acel jumper. Link spre comentariu
TEDDY R Postat Februarie 25, 2013 Partajează Postat Februarie 25, 2013 Salut,mai ai programatoare?Sunt interesat de o bucata. Link spre comentariu
Vizitator zburlyx Postat Martie 11, 2013 Partajează Postat Martie 11, 2013 Din Khazama spre exemplu se poate seta viteza de programare de la Command -> Program Options, fara a folosi acel jumper.La fel am facut si eu cand am vazut ca imi dadea eroare.Multumesc ole! Link spre comentariu
bbogdanmircea Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Salutare.Ma bucur ca am descoperit acest topic si produsele lui ole, abia astept sa iau cateva componente deoarece m-am saturat sa astept cu lunile sa vina din China si apoi sa fie prostii...Am si eu o intrebare, daca puteti sa-mi dati un link spre documentatie despre cum se foloseste avrdude si diferite utilitate pentru a folosi programatorul usbasp, eu am imprumutat o clona chinezeasca, am incercat sa programez cu el folosind avrdude dar nu-l recunoaste ca si usbasp.La fel si din arduino ide tot nu-l vede.Singurul program cu care pare sa mearga este ProgISP, dar nu pot sa-mi dau seama daca chiar scrie ceva pe ATMEGA 644P.Orice tip de ajutor in acesta situatie il apreciez foarte mult.Si o ultima intrebare catre ole, programatorul usbasp la 24 ron este vazut de Arduino IDE, adica se poate scrie bootloader cu el si restul de functii?Pentru ca daca nu reusesc sa fac nimic cu chinezaria vreau sa comand un programator cat mai rapid ca sa continui proiectul.Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum