ole Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Multumesc Elforum pentru gazdurire pana acum. Sper ca link-ul de mai jos sa nu se considere reclama. Daca deranjeaza pe cineva, il rog sa ma anunte si il voi scoate. Link catre magazin Link spre comentariu
elcodelau Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 ma intereseaza sa programez un attiny 2313 ,credeti ca ar merge cu acesta?De asemenea vreau sa construiesc un programator jtag pentru un receptor satelit,as putea folosi acesta la programare daca se potrivesc piniii?Daca merge macar pentru unul din cele doua cazuri vreau si eu unulStima Link spre comentariu
ole Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Merge programat Tiny2313 (am programat eu cateva). Pentru a programa uC-ul care realizeaza interfata JTAG ar trebui sa mearga dar nu stiu exact despre ce e vorba asa ca nu bag mana in foc. Link spre comentariu
Vizitator Eugen_Fxn Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Merge si pentru un XMEGA128a1 ?. Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 din cate stiu eu nu. usbasp foloseste interfata spi pentru programare iar xmega a1 se programeaza prin pdi (progam and debug interface) compatibil cu jtag Link spre comentariu
ole Postat Martie 16, 2011 Autor Partajează Postat Martie 16, 2011 Personal nu am programat XMEGA deloc, dar in lista de uC-uri suportata de softul cu care utilizez eu USBasp (Khazama) apare si ATXMEGA256A3, ATXMEGA128A1, ATXMEGA128A1REVD Link spre comentariu
Vizitator opris_p006 Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 M-ar interesa si pe mine sa programez un atmega328, crezi ca merge si pentru asta? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 M-ar interesa si pe mine sa programez un atmega328, crezi ca merge si pentru asta?Avand in vedere ca are MISO, MOSI, SCK, inseamna ca merge. Link spre comentariu
ole Postat Martie 22, 2011 Autor Partajează Postat Martie 22, 2011 Da, pentru 328 merge. La fel pentru ATMega 8/48/88/168/16/32 si multe altele astea fiind doar cateva mai des utilizate. Link spre comentariu
script22 Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 am cumparat si eu unu si chair meritanu am avut nici o problema cu el pana acm , alimentez si montajele din usb cat le programes.merge foarte bine cu eXtreme Burner - AVR Link spre comentariu
Vizitator Vida Florin Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 doresc si eu unul insa cu conditia de am trimite si procedura de programare a unui ATtiny 2313 necesar unei mire de bare color pentru monitoare . Astept o confirmare din partea dvs pe adresa [email protected] sau mobil 0723545211.Daca sunteti din Bucuresti ne putem vedea ptr ca si eu am domiciliul in tot aici.Multumesc. Link spre comentariu
ole Postat Aprilie 9, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Programator va pot timite insa nu va pot ajuta decat cu instructiuni cum sa scrieti hex-ul in uC, asta presupunand sa aveti deja programul pentru montajul respectiv. Link spre comentariu
Vizitator proof_ro Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Salut, as avea si eu cateva intrebari referitoare la USBasp.1. Merge in windows 7?2. Daca nu merge in windows 7, presupun ca macar in windows xp merge, nu?3. De asemenea, aveti cumva cablu pentru mufa cu 6 pini?4. Cat ar costa cu tot cu transport pana in Bucuresti?Multumesc Link spre comentariu
ole Postat Aprilie 12, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Salut, as avea si eu cateva intrebari referitoare la USBasp.1. Merge in windows 7?2. Daca nu merge in windows 7, presupun ca macar in windows xp merge, nu?3. De asemenea, aveti cumva cablu pentru mufa cu 6 pini?4. Cat ar costa cu tot cu transport pana in Bucuresti?Multumesc1. Merge pe Win7 si pe 32 si pe 64 biti2. Nu am cablu cu 6pini3. Cu tot cu transport prin Posta Romana ramburs e 44leiCu placere Link spre comentariu
Vizitator BogdanSorlea Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Banuiesc ca nu oferi bon fiscal si/sau factura + chitanta pentru el, nu? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum