Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cine doreste USBasp gata facut?

ole

Postări Recomandate

• 3 luni mai târziu...

ma intereseaza sa programez un attiny 2313 ,credeti ca ar merge cu acesta?De asemenea vreau sa construiesc un programator jtag pentru un receptor satelit,as putea folosi acesta la programare daca se potrivesc piniii?Daca merge macar pentru unul din cele doua cazuri vreau si eu unulStima

Link spre comentariu

Merge programat Tiny2313 (am programat eu cateva). Pentru a programa uC-ul care realizeaza interfata JTAG ar trebui sa mearga dar nu stiu exact despre ce e vorba asa ca nu bag mana in foc.

Link spre comentariu

Personal nu am programat XMEGA deloc, dar in lista de uC-uri suportata de softul cu care utilizez eu USBasp (Khazama) apare si ATXMEGA256A3, ATXMEGA128A1, ATXMEGA128A1REVD

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

am cumparat si eu unu si chair meritanu am avut nici o problema cu el pana acm , alimentez si montajele din usb cat le programes.merge foarte bine cu eXtreme Burner - AVR

Link spre comentariu
Vizitator Vida Florin

doresc si eu unul insa cu conditia de am trimite si procedura de programare a unui ATtiny 2313 necesar unei mire de bare color pentru monitoare . Astept o confirmare din partea dvs pe adresa [email protected] sau mobil 0723545211.Daca sunteti din Bucuresti ne putem vedea ptr ca si eu am domiciliul in tot aici.Multumesc.

Link spre comentariu
Vizitator proof_ro

Salut, as avea si eu cateva intrebari referitoare la USBasp.1. Merge in windows 7?2. Daca nu merge in windows 7, presupun ca macar in windows xp merge, nu?3. De asemenea, aveti cumva cablu pentru mufa cu 6 pini?4. Cat ar costa cu tot cu transport pana in Bucuresti?Multumesc

Link spre comentariu

Salut, as avea si eu cateva intrebari referitoare la USBasp.1. Merge in windows 7?2. Daca nu merge in windows 7, presupun ca macar in windows xp merge, nu?3. De asemenea, aveti cumva cablu pentru mufa cu 6 pini?4. Cat ar costa cu tot cu transport pana in Bucuresti?Multumesc

1. Merge pe Win7 si pe 32 si pe 64 biti2. Nu am cablu cu 6pini3. Cu tot cu transport prin Posta Romana ramburs e 44leiCu placere
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări