Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Filtru Magnat Monitor 880

Vizitator atox

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

1

• hpavictor

1

Vizitator Andry

Salutari.Revin si eu cu aceasi rugaminte, de publicare a valorilor componentelor din componenta filtrului boxelor Magnat Monitor 880, deoarece la cele pe care le detin se pare ca a fost umblat, iar valorile originale nu au fost respectate la inlocuirea componentelor ( astfel am ajuns cu inaltele decedate ).Multumesc.

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
Vizitator Andry

No, sa le fie de bine, nu asta ma intereseaza acum ( am urechea praf, nu ma apuc sa o dau de garduri cu dinamica, spectru si mai stiu ce alti termeni folosesti unii ca mine doar pentru a-si demonstra capacitatile ( rahat, credibilitatile si placebourile ) in materie audio.

Link spre comentariu

Cauta , si noi suntem interesati sa facem de ras asemenea incinte !

Nu aveti absolut deloc de ce râde, vă asigur...MM880 reprezinta cea mai buna implementare D`Appolito in categoria boxelor de casa pana in 2000 euro, nu ai cum sa cumperi ceva mai bun la banii acestia...daca punem la socoteala ca in 2007 perechea de MM880 costa 700 RON, iar actualmente pretul a crescut la 1100 RON, nu s-ar zice ca nu sunt dorite...legile economiei de piata, raportul cerere-oferta=pret .

Filtrele sunt OK concepute(se putea si mai bine), impecabil executate, C2 are 4,7uF/50V nonpolar. :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări