Vizitator atox Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Salut, stti cumva cati microfarazi are condensatorul electrolitic C2 de pe filtrul boxelelor Magnat Monitor 880 ? Daca are cineva schema filtrului ? Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
Vizitator Andry Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Salutari.Revin si eu cu aceasi rugaminte, de publicare a valorilor componentelor din componenta filtrului boxelor Magnat Monitor 880, deoarece la cele pe care le detin se pare ca a fost umblat, iar valorile originale nu au fost respectate la inlocuirea componentelor ( astfel am ajuns cu inaltele decedate ).Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Andry Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Caut in continuare schema filtrului original de la boxele Magnat Monitor Supreme M800/ M880 . Link spre comentariu
hpavictor Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Caut in continuare schema filtrului original de la boxele Magnat Monitor Supreme M800/ M880 .Cauta , si noi suntem interesati sa facem de ras asemenea incinte ! Link spre comentariu
Vizitator Andry Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 No, sa le fie de bine, nu asta ma intereseaza acum ( am urechea praf, nu ma apuc sa o dau de garduri cu dinamica, spectru si mai stiu ce alti termeni folosesti unii ca mine doar pentru a-si demonstra capacitatile ( rahat, credibilitatile si placebourile ) in materie audio. Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Cauta , si noi suntem interesati sa facem de ras asemenea incinte !Nu aveti absolut deloc de ce râde, vă asigur...MM880 reprezinta cea mai buna implementare D`Appolito in categoria boxelor de casa pana in 2000 euro, nu ai cum sa cumperi ceva mai bun la banii acestia...daca punem la socoteala ca in 2007 perechea de MM880 costa 700 RON, iar actualmente pretul a crescut la 1100 RON, nu s-ar zice ca nu sunt dorite...legile economiei de piata, raportul cerere-oferta=pret .Filtrele sunt OK concepute(se putea si mai bine), impecabil executate, C2 are 4,7uF/50V nonpolar. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum