Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator STK200

Vizitator catalinstefanos

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ywar2

1

• diablero

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut. Eu am realizat programatorul din poza ta, cel cu patru rezistente si functioneaza excelent. Cu Ponyprog-ul il poti citii, scrie, seta fuse bitii. Problema este ca daca ai setat gresit fuse bitii este posibil sa nu il poti scrie-citii. Incearca sa pui un cuart extern de valoare mai mare sau un semnal de ceas si sa incerci sa-l rescrii. La mine prima varianta a mers de doua ori. Succes!!!

Link spre comentariu
Vizitator catalinstefanos

Salut. Eu am realizat programatorul din poza ta, cel cu patru rezistente si functioneaza excelent. Cu Ponyprog-ul il poti citii, scrie, seta fuse bitii. Problema este ca daca ai setat gresit fuse bitii este posibil sa nu il poti scrie-citii. Incearca sa pui un cuart extern de valoare mai mare sau un semnal de ceas si sa incerci sa-l rescrii. La mine prima varianta a mers de doua ori. Succes!!!

Multumesc. O sa incerc
Link spre comentariu

Da, este schema unui adaptor "dongle" care venea impreuna cu STK200 (aceasta este o placa de dezvoltare veche, cam din 1998 - 1999). Ai versiunile "buffered" cu 74145 (aceasta a fost baza schemei originale a "dongle" - ului, ulterior au fost facute mici adaugiri) si "simpla" - doar cu rezistente. Ambele variante functioneaza.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări