Vizitator catalinstefanos Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 A facut cineva programatorul dupa schema asta? (simplified). As putea sa umblu cu el la un atmega8 cu fuse bits setati gresit? Link spre comentariu
ywar2 Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Salut. Eu am realizat programatorul din poza ta, cel cu patru rezistente si functioneaza excelent. Cu Ponyprog-ul il poti citii, scrie, seta fuse bitii. Problema este ca daca ai setat gresit fuse bitii este posibil sa nu il poti scrie-citii. Incearca sa pui un cuart extern de valoare mai mare sau un semnal de ceas si sa incerci sa-l rescrii. La mine prima varianta a mers de doua ori. Succes!!! Link spre comentariu
Vizitator catalinstefanos Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Salut. Eu am realizat programatorul din poza ta, cel cu patru rezistente si functioneaza excelent. Cu Ponyprog-ul il poti citii, scrie, seta fuse bitii. Problema este ca daca ai setat gresit fuse bitii este posibil sa nu il poti scrie-citii. Incearca sa pui un cuart extern de valoare mai mare sau un semnal de ceas si sa incerci sa-l rescrii. La mine prima varianta a mers de doua ori. Succes!!!Multumesc. O sa incerc Link spre comentariu
diablero Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Da, este schema unui adaptor "dongle" care venea impreuna cu STK200 (aceasta este o placa de dezvoltare veche, cam din 1998 - 1999). Ai versiunile "buffered" cu 74145 (aceasta a fost baza schemei originale a "dongle" - ului, ulterior au fost facute mici adaugiri) si "simpla" - doar cu rezistente. Ambele variante functioneaza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum