Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Motorola GP 300-5T

Vizitator denutaromica

Postări Recomandate

Vizitator denutaromica

Buna Zua !Va rog frumos ,pe toti cei mai experimentati in programarea si repararea statiilor de emisie - receptie Motorola,sa ma ajutati cu un sfat: Am 0 statie Motorola GP 300 -5T, care s-a defectat in timpul programarii prin faptul ca s-a intrerupt alimentarea exact cind PC-ul o inscria cu alte valori.Se mai poate face ceva sa vada Calculatorul si sa o pot repara? daca da sa-mi spuneti, va rog frumos, ce sa fac si ce program sau interfata imi trebuie Va multumesc cu anticipatie !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

1

Top autori în acest subiect

Vizitator dorcat

Salutare,de curand am achizitionat din targ o statie Motorola Mc Micro (UHF-L 12.5 kHz 6W asa scrie pe eticheta din spate ) si cel care mi-a vandut-o spunea ca o pot folosi pentru a ascuta informatii despre radar in trafic.Se pare ca nu pot receptiona nimic cu ea si ma intereseaza sa stiu ce pot face cu aceasta statie.Se poate programa in alta frecventa sau o pot arunca?Din informatiile obtinute de pe internet am inteles ca functioneaza in UHF (430 Mhz).Atasez ce am gasit despre aceasta statie mai jos.MOTOROLA MC micro, UHF (430 Mhz) FM mobile Transceiver, 10 watts output (UHF), high performance range for very comfortable operation, 99 channels. MOTOROLA micro MC, UHF (430 Mhz) FM mobile de emisie-recepţie, 10 waţi ieşire (UHF), gama de inalta performanta pentru operarea foarte confortabile, 99 canale. This transceiver is used in AX25 Packet Radio (1200 Baud) for UHF APRS Network since 2002. Acest aparatul este folosit în AX25 Packet Radio (1200 Baud) pentru UHF APRS Network din 2002. daca ma poate ajuta cineva.....Multumesc

Link spre comentariu

Salutare,de curand am achizitionat din targ o statie Motorola Mc Micro (UHF-L 12.5 kHz 6W asa scrie pe eticheta din spate ) si cel care mi-a vandut-o spunea ca o pot folosi pentru a ascuta informatii despre radar in trafic.Se pare ca nu pot receptiona nimic cu ea si ma intereseaza sa stiu ce pot face cu aceasta statie.Se poate programa in alta frecventa sau o pot arunca?Din informatiile obtinute de pe internet am inteles ca functioneaza in UHF (430 Mhz).Atasez ce am gasit despre aceasta statie mai jos.MOTOROLA MC micro, UHF (430 Mhz) FM mobile Transceiver, 10 watts output (UHF), high performance range for very comfortable operation, 99 channels. MOTOROLA micro MC, UHF (430 Mhz) FM mobile de emisie-recepţie, 10 waţi ieşire (UHF), gama de inalta performanta pentru operarea foarte confortabile, 99 canale. This transceiver is used in AX25 Packet Radio (1200 Baud) for UHF APRS Network since 2002. Acest aparatul este folosit în AX25 Packet Radio (1200 Baud) pentru UHF APRS Network din 2002. daca ma poate ajuta cineva.....Multumesc

Nu ai ce informatii de trafic sa asculti in banda respectiva.Statia nu se poate modifica.Incearca sa o dai la schimb cu altceva, gen statie CB ( radioamator.ro - anunturi )
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări