Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplif putere - sursa separata

Vizitator bciuki

Postări Recomandate

Vizitator bciuki

Am un amplificator de putere al carui gabarit a depasit cu mult asteptarile din cauza sursei de alimentare care este de 400w. Ma gandesc sa scot sursa intr-o carcasa separata care sa poata sta oriunde (numai la vedere nu) si amplificatorul (electronica+radiatoare+controale) intr-o carcasa de dimensiunile unui dvd player de exemplu. Nu am gasit nici un articol sau documentatie despre astfel de solutii. Voi stiti ceva, apar zgomote, sau alt tip de perturbari ? Ce probleme ar putea aparea ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am un amplificator de putere al carui gabarit a depasit cu mult asteptarile din cauza sursei de alimentare care este de 400w. Ma gandesc sa scot sursa intr-o carcasa separata care sa poata sta oriunde (numai la vedere nu) si amplificatorul (electronica+radiatoare+controale) intr-o carcasa de dimensiunile unui dvd player de exemplu. Nu am gasit nici un articol sau documentatie despre astfel de solutii. Voi stiti ceva, apar zgomote, sau alt tip de perturbari ? Ce probleme ar putea aparea ?

pai e foarte simplu, in plus amplificatorul va fi f. "subtire" :wink: nu vad ce probleme sa apara, alimentatorul (transformator, punte redresoare, condensatoare filtraj) pus intr-o carcasa de sursa de calculator si vii cu 3 fire (plus, minus, masa) in amplificator... cred ca va fi mult mai bine din punct de vedere al brumului de retea :)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări