Vizitator bciuki Postat Septembrie 2, 2004 Partajează Postat Septembrie 2, 2004 Am un amplificator de putere al carui gabarit a depasit cu mult asteptarile din cauza sursei de alimentare care este de 400w. Ma gandesc sa scot sursa intr-o carcasa separata care sa poata sta oriunde (numai la vedere nu) si amplificatorul (electronica+radiatoare+controale) intr-o carcasa de dimensiunile unui dvd player de exemplu. Nu am gasit nici un articol sau documentatie despre astfel de solutii. Voi stiti ceva, apar zgomote, sau alt tip de perturbari ? Ce probleme ar putea aparea ? Link spre comentariu
niq_ro Postat Septembrie 2, 2004 Partajează Postat Septembrie 2, 2004 Am un amplificator de putere al carui gabarit a depasit cu mult asteptarile din cauza sursei de alimentare care este de 400w. Ma gandesc sa scot sursa intr-o carcasa separata care sa poata sta oriunde (numai la vedere nu) si amplificatorul (electronica+radiatoare+controale) intr-o carcasa de dimensiunile unui dvd player de exemplu. Nu am gasit nici un articol sau documentatie despre astfel de solutii. Voi stiti ceva, apar zgomote, sau alt tip de perturbari ? Ce probleme ar putea aparea ?pai e foarte simplu, in plus amplificatorul va fi f. "subtire" :wink: nu vad ce probleme sa apara, alimentatorul (transformator, punte redresoare, condensatoare filtraj) pus intr-o carcasa de sursa de calculator si vii cu 3 fire (plus, minus, masa) in amplificator... cred ca va fi mult mai bine din punct de vedere al brumului de retea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum