Vizitator gigione Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Salut,am si eu o nelamurire, masina mea de spalat imi da intruna,aleator, eroare f 03... am verificat NTC, releu comanda rezistenta incalzire schimbat si tot degeaba.Va rog mai dati-mi detalii sau trebuie resoftat eeprom...Cu stima Mihai ! Link spre comentariu
tv1 Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Indesit FAULT 03 1.Check the efficiency of the connector J8 on the board and on NTC. - Clean the contacts of connector J8 and tighten the connector. 2.Check NTC (the value of resistance is 20 Kohm at a temperature of 20 °C) - Replace NTC. 3.Warm the NTC rubbing it, check if resistance value lowers.- Replace NTC. 4.Check continuity of wiring J8 pin 11 and 12.- Replace wiring. 5.Replace the main board. REMARK. This fault may occur when the EEPROM is faulty of not programmed. After having checked all, replace the EEPROM if the fault occurs again. Link spre comentariu
c87dak Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 buna ziua, are cineva programul pt eepromul de la wise 107x?multumesc anticipat Link spre comentariu
ianc Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Sunt luate de pe un site rusesc cat sunt de bune verificale ca eu nu leam verificat,sper sa fie de ce ai nevoie Link spre comentariu
Vizitator gigione Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Salut la toata lumea!Multumesc pt ajutor, s-a rezolvat prin schimbarea NTC-ului. Cu stima si respect Mihai! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum