Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa vide

Vizitator gigiel_mihai

Postări Recomandate

Vizitator gigiel_mihai

Salut! am o intrebare: miam luat o plak video nvidia gt 220 1 gb ddr3 si mi se pare k merge tot k cea veche (la jocuri) nvidia 9500gt 1 gb ddr2 :| si intrebarea mea e cum vad ce ddr e plak video k am impresia k cei de la magazin miau dat ddr2?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• former_Alfred

3

• srdjan

2

• dorel_81

2

• gabiferaru

1

Top autori în acest subiect

da ms mult ;) e ddr3 dar nush dc merge asa am schimbat si wind poate trebuie sa fac vreo setare din bios sau sa bag wind 7 pe 64 k akm am pe 32 :|

După părerea ta, cam cum te aştepţi să meargă? Ca o rachetă, să scoată flăcări prin mufă sau cum?Cam care crezi tu că e diferenţa între DDR 2 şi DDR 3 ? Ce înseamnă, în mintea ta, DDR 2 şi DDR 3 ? Că asta pare să fie principala problemă. :rade:
Link spre comentariu
Vizitator gigiel_mihai

Am mai vazut la cineva aceeasi plak video mergea un anumit joc la rezolutie 1920-1536 super bine dar la mine merge la 1024-768 putin greu tot k pe plak aia ddr2...dar am inteles cred k e procesoru mic :|

Link spre comentariu

@gigiel_mihai ... nu poti compara computerul tau cu al altcuiva decat daca acestea sunt identice. Este normal celalalt sa mearga mai bine (sau mai rau) deoarece are alte componente. Nu doar placa video face diferenta ci tot ansamblul de componente: procesor, placa de baza, ram, HDD, placa video etc. La tine este posibil sa fie ceva mai slab care te limiteaza, ar fi bine sa upgradezi si celelalte componente.

Link spre comentariu
Vizitator gigiel_mihai

ok ms oricum am gasit diferenta :jytuiyu 9500 GTProcesorProducator Chipset:NVidiaFrecventa Procesor (MHz):550MemorieCapacitate Memorie (MB):1024BUS Memorie (Biti):128Frecventa Memorie (MHz):800GT220ProcesorProducator Chipset:NVidiaSerie:GeForce 200Frecventa Procesor (MHz):625MemorieCapacitate Memorie (MB):1024Tip Memorie:DDR3Frecventa Memorie (MHz):1580

Link spre comentariu

poate nu ai driverele instalate...?!?!

Nu-l mai lua în serios, tu ai văzut diferenţa dintre cele două plăci? În mod sigur nu e sesizabilă nici o diferenţă notabilă de performanţă, dacă sunt instalate pe aceeaşi maşină hardware.
Link spre comentariu

Eşti deja expert, ce mai ! Mâine-poimâine înveţi să şi scrii, precis. Cam pe vremea când plăcile video or să aibă 16 GB de RAM DDR 7 ne pregăteşti o surpriză, aşa e?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări