Vizitator gigiel_mihai Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Salut! am o intrebare: miam luat o plak video nvidia gt 220 1 gb ddr3 si mi se pare k merge tot k cea veche (la jocuri) nvidia 9500gt 1 gb ddr2 :| si intrebarea mea e cum vad ce ddr e plak video k am impresia k cei de la magazin miau dat ddr2? Link spre comentariu
gabiferaru Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Lasa jocurile... pune mana pe o gramatica (limba romana). Link spre comentariu
srdjan Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 fiecare cu ce-l doare... as sugera sa te uiti pe cipurile de memorie de pe placa... iti notezi frumos codurile scrise de pe ele si cauti pe net sa vezi ce se spune despre acele cipuri. Link spre comentariu
dorel_81 Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Exista un mic program care este free si care arata date despre placile video, memoriile lor, latimea de banda etc. Se numeste GPU-Z link-ul de unde se poate downloada http://www.techpowerup.com/downloads/SysInfo/GPU-Z/ Link spre comentariu
Vizitator gigiel_mihai Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 da ms mult ;) e ddr3 dar nush dc merge asa am schimbat si wind poate trebuie sa fac vreo setare din bios sau sa bag wind 7 pe 64 k akm am pe 32 :| Link spre comentariu
former_Alfred Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 da ms mult ;) e ddr3 dar nush dc merge asa am schimbat si wind poate trebuie sa fac vreo setare din bios sau sa bag wind 7 pe 64 k akm am pe 32 :|După părerea ta, cam cum te aştepţi să meargă? Ca o rachetă, să scoată flăcări prin mufă sau cum?Cam care crezi tu că e diferenţa între DDR 2 şi DDR 3 ? Ce înseamnă, în mintea ta, DDR 2 şi DDR 3 ? Că asta pare să fie principala problemă. Link spre comentariu
Vizitator gigiel_mihai Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Am mai vazut la cineva aceeasi plak video mergea un anumit joc la rezolutie 1920-1536 super bine dar la mine merge la 1024-768 putin greu tot k pe plak aia ddr2...dar am inteles cred k e procesoru mic :| Link spre comentariu
dorel_81 Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 @gigiel_mihai ... nu poti compara computerul tau cu al altcuiva decat daca acestea sunt identice. Este normal celalalt sa mearga mai bine (sau mai rau) deoarece are alte componente. Nu doar placa video face diferenta ci tot ansamblul de componente: procesor, placa de baza, ram, HDD, placa video etc. La tine este posibil sa fie ceva mai slab care te limiteaza, ar fi bine sa upgradezi si celelalte componente. Link spre comentariu
Vizitator gigiel_mihai Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 ok ms oricum am gasit diferenta 9500 GTProcesorProducator Chipset:NVidiaFrecventa Procesor (MHz):550MemorieCapacitate Memorie (MB):1024BUS Memorie (Biti):128Frecventa Memorie (MHz):800GT220ProcesorProducator Chipset:NVidiaSerie:GeForce 200Frecventa Procesor (MHz):625MemorieCapacitate Memorie (MB):1024Tip Memorie:DDR3Frecventa Memorie (MHz):1580 Link spre comentariu
srdjan Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 poate nu ai driverele instalate...?!?! Link spre comentariu
Vizitator gigiel_mihai Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 ba am driverele instalate dar nush e diferenta mare intre ele sau mica? eu zic k mica uitanduma la pricesorul fiecareia :| Link spre comentariu
former_Alfred Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 poate nu ai driverele instalate...?!?!Nu-l mai lua în serios, tu ai văzut diferenţa dintre cele două plăci? În mod sigur nu e sesizabilă nici o diferenţă notabilă de performanţă, dacă sunt instalate pe aceeaşi maşină hardware. Link spre comentariu
Vizitator gigiel_mihai Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Iam facut overclock si merge Link spre comentariu
former_Alfred Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Eşti deja expert, ce mai ! Mâine-poimâine înveţi să şi scrii, precis. Cam pe vremea când plăcile video or să aibă 16 GB de RAM DDR 7 ne pregăteşti o surpriză, aşa e? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum