Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cantrala Ariston UNO 24

Reynolds

Postări Recomandate

am avut probleme cu aceasta centrala.mi s-a defectat vana de gaz.contactul facea un tacanit din ce in ce mai puternic.a fost schimbata vana de gaz in perioada garantiei.acum centrala a iesit din garantie de vreo cateva luni iar problema cu tacanitul la vana de gaz a reaparut.functioneaza cu termostat si nu prea este solicitata foarte des.as vrea sa stiu ce ar putea genera defectarea vanei de gaz?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• luk81

3

• avolocaru

3

• Reynolds

2

• gymy

1

Top autori în acest subiect

Vana de gaz este un modul care nu se repara, sau mai bine zis riscati foarte mult daca incercati. Ariston Uno este o centrala modesta. Opinia mea ar fi sa o schimbati la prima avarie mai mare de 500 RON. Aveti grija ca ieftin si bun nu se poate, indiferent de marca nu mai cumparati modelul cel mai ieftin.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Sunteti prost informat, Aristonul a incercat sa scoata un model nou de CT dar din pacate au schimbat doar carcasele. Si alte marci de renume au intrat in gard incercand sa scoata CT mai ieftine, sau mai ochioase la acelasi pret. In general calitatea a scazut, evident din cauza cerintelor de piata, adica tot mai ieftin tot mai ieftin... cel mai ieftin.

Link spre comentariu

Cred ca nu eu ma insel. Lucrez de multa vreme cu centrale ariston si pot sa spun ca nu s-a schimbat doar carcasa cum se spune pe forum. Ca se fac din ce in ce mai proaste, asta asa e, dar e valabil in toata gama de centrale, nu numai pt ariston. Pot sa va spun daca va intereseaza ca nu se mai fabrica centrale ariston cu schimbator de caldura bitermic, toate sunt cu 2 schimbatoare.

Link spre comentariu

Sunteti prost informat, Aristonul a incercat sa scoata un model nou de CT dar din pacate au schimbat doar carcasele. Si alte marci de renume au intrat in gard incercand sa scoata CT mai ieftine, sau mai ochioase la acelasi pret. In general calitatea a scazut, evident din cauza cerintelor de piata, adica tot mai ieftin tot mai ieftin... cel mai ieftin.

Daca e mai scumpa centrala cistigati si voi mai mult cind ai faceti serviceul nu?
Link spre comentariu

Mai omule, bun si ieftin nu se poate. In ultima vreme mai toate firmele fac si CT ieftine, dar proaste. Iti convine bine nu te incalzesti cu lemene, dar si acolo iti ia cineva bani, evident pe lemne.Este un val pe aci pe forum, in care unii sunt deranjati de preturile mari pt o reparatie la CT. Dar nu se plange nimeni ca se scumpeste gazul, nu se plange nimeni de vecinii care nu se incalzesc si care va cresc facturile la gaze.Ce tot va plangeti ca niste babe, nu va convine si credeti ca ne umplem de bani apucativa de meserie, si apoi comentati.

Link spre comentariu

Mai omule, bun si ieftin nu se poate. In ultima vreme mai toate firmele fac si CT ieftine, dar proaste. Iti convine bine nu te incalzesti cu lemene, dar si acolo iti ia cineva bani, evident pe lemne.Este un val pe aci pe forum, in care unii sunt deranjati de preturile mari pt o reparatie la CT. Dar nu se plange nimeni ca se scumpeste gazul, nu se plange nimeni de vecinii care nu se incalzesc si care va cresc facturile la gaze.Ce tot va plangeti ca niste babe, nu va convine si credeti ca ne umplem de bani apucativa de meserie, si apoi comentati.

...si ieftin nu se poate.Nimeni nu se plange ca se scumpeste gazul;e mai simplu sa ia de gat un service-ant(un fraier care vine si va repara centraliilii)ca el e vina ca centrala consuma mult, el clientul, nu are nici o vina ca o cumparat un produs pe care nu stie sa il utilizeze,ca viseaza sa incalzeasca cu 24kw, 800mc fara izolatie;ptr.EL(client)manualul de utilizator nu are nici o valoare( scuze, daca e centrala pe lemn manualul e folosit ptr. a aprinde primul foc),e cu mult mai bine primit ca sfat ce spune vecinul(care e brutar)decat ce spune un OM in domeniu.Zau ca-s multi trancalai in lumea asta :nebun:
Link spre comentariu

Ca bine ziceti mai baieti, in loc sa se bucure ca nu-i lasam in frig si ii rezolvam ca pe timp de criza, ei tot nemultumiti sunt. Dar sunt convins ca multi ar fi vrut sa li se repare placa si nu a avut cine, fiind nevoiti sa cumpere una noua

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări