susanu_pisu Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Salutare....m-a rugat un fost coleg de facultate, sa-i fac un reverb pentru a-l cupla la amplificatorul de chitara....Am vazut acele scheme legate de un anumit circuit PT2399...insa nu vreau sa ma lupt cu facutul cablajelor...Si, m-am gandit ca unele DVD playere au niste intrari de microfon...la care firmele producatoare au pus si reverb...sau echo....cum i-o zice....intrebarea mea este, daca stie cineva cum este acel reverb facut, si daca se poate face o adaptare, ca sa-l folosesc pentru ceea ce vrea colegul...stiu ca preamplificatorul microfonului este de obicei pe placa cu volumul....dar nu stiu daca si reverbul este pe ea...Multumesc...astep raspunsurile voastre Link spre comentariu
emilberculescu Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 In general la DVD-uri reverbul este facut de procesor.Se poate folosi DVD-ul cu tot , trebuie insa adaptata iesirea chitarei la intrarea microfonului ( tensiune , impedanta ) Sau poti folosi un CI : TDA1022 (atasez mai jos si datasheet-ul )L-am gasit la noi pe un site ( nu stiu daca pot sa il pun aici ) la pretul de 12,10 lei( Il avea un user si de pe acest site , nu stiu daca il mai are , topicul este din 2006 )[attachment=0]TDA1022.pdf[/attachment] Link spre comentariu
djdansmart Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Pai nu poti sa te uiti sa vezi daca este si reverbul pe aceeasi placa? Doar tu ai in fata aparatul..! Ideea e ca pt a face asa ceva trebuie integrat specializat! Mai erau si unele casetofoane mai vechi care aveau echo pe ele..pt karaoke..poate are cineva vreun modul dinala..eu am avut dar nu mai stiu unde este..s-a ratacit..mergea destul de binisor! Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Noiembrie 29, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 nu inteleg in schema ce este legat pe pinii 1 si 2 la TDA.... Link spre comentariu
Nita Mihai Cristian Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Poi e f simpluIn a 3-a schema din datasheet aveti un oscilator care trebe construit si conectat la acei pini (1 si 4) 1 si 2 sunt notate ca intrari pt oscilator nu ca pini.SPOR!!!! Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 29, 2010 Partajează Postat Noiembrie 29, 2010 Lasa-l incolo de TDA... Cumpara-ti un PT2399 si intr-o ora iti faci un montaj de ecou/reverb. Cind se folosea schema cu TDA (destul de redusa ca parametri) PT-ul inca nu se nascuse... Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Decembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Ca sa nu mai deschid alt topic, am vazut pe un site asa-numitul "microfon cu ecou".....Ma intreb acel microfon ce face?are reverb?poate sa faca cat de cat acest reverb....?ar fi la un pret rezonabil...(ma gandesc ca e montajul facut gata) Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Nu stiu care este acea schema. Probabil e vreun kit de montat la iesirea unui microfon. Astept detalii pe mp. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum