Vizitator bigben_919 Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 sal am un webcam de la un laptop acer aspire 5315 si am citit pe un site ca se poate atasa mufa usb si se poate conecta la pc.Ma poate ajuta cnv sa imi spuna cum pot afla pinout deoarece e diferit fata de ce se afla pe site. http://sunbizhosting.co.uk/~spiral/Webcam/ MS Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Pai si daca e diferit, ar trebui sa ghicim noi cum e ?Pune si tu o poza cu placa pe care o ai si eventual mai sapa putin netul.Cred ca daca aflii care-i masa, pe urma ai pinii in acceasi ordine. Link spre comentariu
Vizitator bigben_919 Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 aici este poza sper ca se vede Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Conectorul este la fel.Vezi ca e posibil sa fie exact la fel si ordinea pinilor.Vezi care-i masa.NC inseamna Not Connected. Link spre comentariu
Vizitator bigben_919 Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 am incercat si nu merge.Cum pot verifica care e masa? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Ai aparat de masura ? Link spre comentariu
Vizitator bigben_919 Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 da cum trebuie sa fac ca sa vad? Link spre comentariu
srdjan Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Trebuie să vezi dacă ai continuitate între pinul 4 de la eeprom şi pin-ul de masă. Cu ohmmetru pe scară cea mai mică trebuie să ai 0 ohm. Pinul 4 e la capătul opus dar pe aceaşi latură cu cheiţa eeprom-ului. Chiar tu ai dat link-ul! Nu l-ai citit? step one: locate the ground pin using the 24c16 eeprom, pin 4 is ground, also the golden path holes are ground.step two: locate the v+ using the decoupling smd capacitor right next to the grount pad. this can be double checked with the 0 ohm resistor on the board marked 000.step three: location the usb data pins is by trial and error, it is logical that in this case they may lie between the supply lines. this can be double confirmed with the pullup resistors usually on the usb. in most cases usb data pins are pulled high by in this case the multimeter shows identical resistance between data and v+ nearly 11K each. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum