Vizitator amatoru Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 se pricepe cineva la recalibrat multimetre?daca da,sa puna si un pret orientativ! Link spre comentariu
sorinpavel Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Despre ce multimetru e vorba si ce domeniu trebuie recalibrat? Link spre comentariu
Vizitator amatoru Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 UNI-T UT55toate domeniileohm metruvolt metruamper metrudiode testerHz metutrebuie recalirat de la A la Z Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Ce a patit de a ajuns in halul asta? Link spre comentariu
Vizitator amatoru Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 scrie prin unul din topicurile mele!am vrut sa masor un condensator care cred ca avea valoarea capacitatii mai mare decat suporta multimetru si cand lam conectat la bornele de masurare mia aparut instant semnul ca nu mai am baterie,sa ars siguranta fuzibila din el si a inceput sami arate o groaza de lucruri anormale:la V-metru apareau 700 de volti cu toate ca sondele sunt in aer!am schimbat si siguranta dar pana la urma trebuie sa gasesc un electrician mai priceput decat mine ca sa mil recalibreze Link spre comentariu
sorinpavel Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Cred ca stii ce ai facut de s-a stricat .Asta e,pe viitor sa mai descarci si cond-ul inainte sa-l masori Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 trebuie sa gasesc un electrician mai priceput decat mine ca sa mil recalibreze :cry: Din pacate, se pare ca nu mai are ce recalibra... Cauta un alt multimetru. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Da' de unde ai scos condensatorul ala? Daca ti-a facut asa probleme e posibil sa fi fost incarcat zdravan. Pentru inceput ai putea incerca sa schimbi bateria si siguranta si sa vezi cum se comporta. Tare imi e frica ca pe masuratoarea de condensatoare nu avea nici un fel de protectie, asa ca va trebui sa iei altul.... Link spre comentariu
sorinpavel Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Daca o fi fost de la microunde.....aleluia :cry: Link spre comentariu
Vizitator amatoru Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 nu nu nu!ideea e ca inainte sal masor am cautat un consumator si prima chestie care mia sarit in ochi a fost un motoras!lam conectat,si porma am pus condensatorul la multimetru.dupa parerea mea cred ca multimetru ca sa il masoare la incarcat cumva(fapt pentru care mia aparut ca bateria e pe moarte)si porma am scos condensatorul si lam pus dinou.cand lam pus dinou sa intamplat toata treaba Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Ai schimbat bateria? Face tot asa? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum