Vizitator duxete Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 salutare. am un laptop acer5738zg de vreo 5 luni.. iar acum cateva zile am observat ca la aprindere apar niste umbre pe display..nu stiu daca a fost asa de la inceput. se vad mai bn daca te uiti daca te uiti intr`o parte daca stai in fata nu prea se cunosc iar dupa cateva minute dispar. e normal asa ceva? am atasat si o imaginie sa va faceti o idee.multumesc Link spre comentariu
dorel_81 Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Este posibil in acele locuri sa preseze ceva in momentul in care este inchis sau deschis monitorul sau mai poate fi vorba de pixeli care urmeaza sa se strice (cam rar atatia la un loc). Daca problema persista, duceti-l la garantie sa il inlocuiasca. Link spre comentariu
Ashky Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Eu sunt stan patitu'.La primul acer am schimbat placa de baza in garantie (am zis ca e ghinion), la al 2-lea la fel, placa de baza, iar dupa inca un an a crapat LCD-ul.Sa nu mai aud cat oi trai de acer.Fuga peste service!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum