Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vreu sa imi cumpar un tv 16/9 de 82 cm

Postări Recomandate

• Răspunsuri 68
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappa_ii

29

• Tavi

24

• mircea626

2

• adi_0106

1

Top autori în acest subiect

se gasesc in magazine panasonic la 50 mil are 4000:1 contrast se gaseste lg la 75 mil cu 10000:1se poate lua un philips pe la 70 80 eu zic ca in ro se gasesc produce aproape la acelasi pret cu cele de afara !un lg de 104 diagonala am uitat modelu exact costa afara 1800 euro in ro costa 2100 euro deci diferenta nu este foarte mare !

Link spre comentariu

sint enorm de multe reglaje pe care le-am facut ! asa ca nu prea pot sa le scriu pe toate

de exemplu la eeprom exista niste tabele !

PRIMUL TABEL ARE de la 1 la 65 fiecare poate lua valoari cumprinse intre 1 si 255 ! are 5 astfel de tabele numai la eeprom !

fiecare din acele setari repreziinta ceva ! de exemplu setarea 40 este default de la setarea de film de la contrast ! etc

sint foarte multe setari ca sa pot spune ce am reglat !

exista un manual de 65 de pagini pe net care scrie asa vag cam ce si cum se regleaza !

are niste procesoare de imagine care dau o tenta de imagine lcd !

problema este ca ----- aproape si cu ochii inchisi vedeam dungi de la atitea setari !

exista o alta setare care contureaza - face diferente mai mari intre inchis si deschis !

are o setare care cind imaginea este foarte inchisa aproape de negru - automat da luminozitatea mai mare ! SI DIN SETAREA AIA SE POATE REGLA CIT DE MULT SA CREASCA ACEA LUMINOZITATE ! a durat ceva pina sa inteleg ce sint alea !

exista o alta optiune de a creste o culoare de fundal ! nu are legatura cu , culoarea initiala a imagini ! - si se poate decala acea culoare de cea initiala ! se poate da un contrast special pe acea culoare !

ceea ce e cel mai complicat de setat si e si cel mai stresant sint niste dublari - de exemplu initial am o litera

A si exista o setare care poate face acel a foarte pronuntat si il si subtiaza - nu mai este gen cel de la tv asa umpic spalacit ci este cam ca la un lcd sau o plasma mai pronuntat si mai clar ! - dar unde era marimea lui exacta lasa o mica dublare - de la o distanta de 2 3 metri nu se mai observa !

este exact ca si setarea de la placa video din pc ! daca dati la settings si va duceti la setarea de color correction aveti o setare image sharpening !

care nu este tot una cu sharpeningu din setarea tv normal !

dupa ce o dati la maxim uitati-va la litere sau la contururi sa vedeti ce face ! e setarea aia initial la tv vine data la maxim ! de la distanta se vede beton dar de aproape se vede ciudat !

Link spre comentariu

oki doki, munca multa dar bine ca ei rezolvat problema celor de la samsung apropo de plasma , am prieteni care au luat lg de 104 din germania cu 1400 euro , deci e o diferenta totusi sunt o gramada de oferte si acolo in supermarketuri

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator adybady

cele foarte scumpe sunt mai buneca ex am vazut un sony de 35 mil care se vedea super si altul nu foarte diferit ca aspect , care costa vreo 14 mil si se vedea jalnic cele ieftine sunt toate la fel, poate sa iti pice tubul oricand ca exemplude ce nu iti iei la sfert de pret unul second hand ?se aduc f multe panoramice moderne second , mai ales din anglia :yawinkle:

Stii o firma sau adresa unde se pot gasi astfel de TV SH?
Link spre comentariu

da, orice firma de reparatii care se respecta vinde si tv second, aduse de dincoloevident ca toate sunt defecte cand vin ( ma refer la cele super ) , doar de aia suntem depanatori, sa le reparam oricum garantia este tot de 12 luni conform legii , si in caz ca se intampla ceva la un tv second hand ori ti-l schimba, ori ti-l repara rapid , pe cand la cele noi, centrele de service pot sa iti tina tv-ul si trei luni, opc-ul nu prea are ce sa le faca la marile magazine , tot pe firmele mici sar cu amenzile asa ca nu ne permitem sa suparam vreun client deci cauta centrele de service care vand si tv second , la tine in oras ( pe care ai uitat sa il treci acolo ) si vezi care e cea mai buna oferta si ca sa punem sare pe rana .... toate televizoarele ajung la noi pana la urma :rolleyes: nu scapa nici unul ( nici cele cumparate pe zeci de milioane de domnul kappa ) :rolleyes:

Link spre comentariu

in cluj e o firma care aduce sh si retururi.eu am luat de la ei acu citeva luni.am o parere buna ,dar nu stralucita despre marfa lor.in ultima vreme n-am mai luat,deci nu mai sint la curent.dar iata un nr. de telefon:0722-623938newar se numeste firma

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări