Vizitator moonlord Postat Octombrie 17, 2005 Partajează Postat Octombrie 17, 2005 Man, ce sa zic, sa-l stapanesti sanatos sau vizionare placuta! Cat despre service menu, nu stiu dc rezolvi ceva cu problema ta, mie mi-a fost folositor pentru reglajul culorilor adica am umblat la RED, GREEN, BLUE, BLOR (Black level of red) , BLOG (Black level of green), functii la care home-userul nu are acces si putin la geometrie. La contrast nu rezolvi nimic din service menu iar ca sa nu mai zic ca poti strica aparatul dc nu te documentezi bine inainte. Eu am aplicat un test de culori si de gri si mi-am reglat culorile, atat. Dar asta pentru ca era f prost reglat din fabrica. Link spre comentariu
kappa_ii Postat Octombrie 17, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2005 se pare ca nu ai priceput ce am zis eu !decisetari predefinite are 5 dadin toate 5 doar una se vede bine cea cu "film" restu se vad dublate !dupa ce este pe setat pe film si modific contrastu sa zicem il dau la maxim tv tot bine se vede nu dubleaza nimic ! daca dau orcare alta setare de culoare sharpness sau luminozitate - tot bine se vede !setarile astfel facute le memoreaza pe setarea personal ! deci in momentul asta tv se vede bine ! dupa ce incep dinou sa schimb intre setarile predefinite si ajung dupa un loop la setarea personal se vede dublat ! deci e ceva dintr-un procesor ceva ! si tv celelalte de la samsung faceau la fel ! chiar si niste plasme ! se comportau identic !dublarea este si pe sursa dvd si pe sursa pc ! peste tot se comporta la fel ! Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 17, 2005 Partajează Postat Octombrie 17, 2005 inseamna ca e un defect de soft si la celelalte setari predefinite care se vad dublat , exista undeva o eroare ( asta explica de ce este si la celalte samsunguri deoarece softul in mare e acelasi )nu am idee cum poti sa il rezolvi, doar daca iti spun ei ce anume sa scri in memorie .. o sa incerc sa iti fac rost de manualul service , e bine ca nu are tv-ul nimic Link spre comentariu
kappa_ii Postat Octombrie 21, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2005 vreu sa zic ca l-am reparat din service menu !acum se vede aproape perfect ! Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 21, 2005 Partajează Postat Octombrie 21, 2005 sa le spui si celor de la magazin ca sa si le repare si ei pe cele puse la vanzare :rolleyes: Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 21, 2005 Partajează Postat Octombrie 21, 2005 eu tocmai mi-am vandut tv-ul meu de 80, un philips cu pip activ , cu 8 mil :supz: ps : banii i-am dat pe facturile la curent :axe: Link spre comentariu
kappa_ii Postat Octombrie 28, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2005 ba eu mi-as lua acum o plasma ca mi se pare cam mic asta de 82 Link spre comentariu
mircea626 Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 de curiozitate, cum l-ai facut din service?ce anume nu era in regula? Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 pai vinde-l la jumtate de pret ca e deja second hand si ia o plasma , da vezi ce iei , ca nu e de joaca cu aleaorice marca ar fi macar sa aiba pdp lg ca-s cele mai faine asteptam sa ne spui ce plasma ai luat si ce probleme ai mai rezolvat si acolo :rolleyes: Link spre comentariu
kappa_ii Postat Octombrie 29, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2005 la garantia samsung mi s-a spuns ca pot da tv inapoi la pretul luat ! si sa iau o plasma tot samsung ! Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 29, 2005 Partajează Postat Octombrie 29, 2005 super :rolleyes: cum arunca unii banii pe fereastra ... zeci de milioane pe un televizor :goodman: Link spre comentariu
kappa_ii Postat Octombrie 30, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2005 si pe ce ai vrea tu sa arunc banii !?pe masini ? Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 30, 2005 Partajează Postat Octombrie 30, 2005 pe o afacere pe care sa ti-o dezvolti , sa te extinzi, sa creezi locuri de munca , pe un spatiu comercial , pe un apartament , etc , orice nu-si pierde valoarea in timp ci dimpotriva si daca tot iti mai raman bani cu care nu ai ce face , du-te in germania si ia o plasma de firma de acolo cu 40 de mil ca astia de la noi umfla preturile prea mult :rolleyes: Link spre comentariu
kappa_ii Postat Octombrie 30, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2005 pai cu 40 de mil faci afaceri ?sa vezi ce ditai afacerea imi fac eu acum ! buna idee !eu am gasit plasme in ro cu 50 mil ! Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 30, 2005 Partajează Postat Octombrie 30, 2005 40 de milioane am zis ca este o plasma de firma in germania am banuit ca ai mult mai multi bani daca iti permiti sa dai zeci de mil pe un tv , nu stiam ca ai doar 40 mil , imi cer scuzeplasmele de 50 mil din romania sunt gunoaie cu pdp-uri chinezesti iti recomand cand vrei sa cumperi o plasma sa ii iei intai modelul apoi sa cauti pe net cu ce ecran e facut , momentan cel de la LG sunt cam cei mai buni in ecrane lcd si plasma :goodman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum