Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vreu sa imi cumpar un tv 16/9 de 82 cm

Postări Recomandate

deci problema e cam asa !eu puteam sa imi iau plasma ! dar nu imi plac cum se vad ! lcd nici atit nu au negru si nu cred ca o sa optez in viata mea la un lcd nici macar la pc !eu astept sa apara oledurile si atunci cu siguranta o sa imi iau un 107 !pina una alta eu zic ca tuburile au cel mai mare cistig la claritatea imagini ! mie imi plac dlp dar sint foarte scumpe si nici prea bine la distanta mica nu se vad ! si eu am maxim 5 metri lungime ! daca il pun pe diagonala tot nu o sa fie mare brinza ! deci nu am la ce sa optez decit 82 . daca nu aveam 4:3 de 72 cm poate imi luam tot 4:3 !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 68
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappa_ii

29

• Tavi

24

• mircea626

2

• adi_0106

1

Top autori în acest subiect

sasiu S61Ae prea nou ca sa am documentatie o fi bun , ne spui tu dupa ce il cumperi :goodman: si nu te mai lauda atat ca sunt unii are aduna numai vechituri pe gratis pe aici si le lasa gura apa :evil4: :evil4: :evil4:

Link spre comentariu
Vizitator moonlord

Ca si mine...eu tin un 16:9 in casa si nu ma incurca cu nimic, daca mi se pare ca vad "fat world" apas de 2 ori pe un buton pe telecomanda si voi avea imagine 4:3, sau 14:9 sau zoom, etc...dar daca pun un DVD ...he he, alta viata...atunci deja nu mai sunt snob...nu-i asa Tara?Iar un TV 16:9 il tii mai ales pt filme, caci despre programele tv...varza!

Link spre comentariu

snobi sunt cei si-au luat panoramic si acum de lene sau din obisnuinta se uita la transmisiile tv in format 16:9 , tocmai asta era ideea , despre acei snobi vorbeam eu, nu generalizaoricum pe cat de nasol e sa te uiti in format 4:3 pe un panoramic , pentru ca ai imagine mica , pe atat de fain este sa te uiti la un dvd pe el :partyman:

Link spre comentariu

ba mi-am luat samsungu asta si am o mare mare problema !stiti ca orce tv are niste predefiniri de culoare contrast si etc eu am asa original , film , natural inca 2 si personal !e pe orcare setare inafara de film dubleaza imaginea parca fuge ! daca dau pe setarea cu film se vede perfect fara nici o problema !acum poate spuneti ca o fi dintr-o setare ceva de la contrast sau alceva !e nu e ! pentru ca din setarea de film daca modific contrastu sau luminozitatea sau sharphesu totu decurge ok si se vede perfect ! dau salvare setari pe personal ! se vede bine dar daca schimb iar intre personal si alta setare !setarea personal iar dubleaza imaginea !

Link spre comentariu

mergi maine la ei si spune-le, verifica pe alt samsung de acolo sa vezi exact ce si cum face , bate-i la cap repede ca altfel te trimit cu el la service si nimic nu e mai nasol decat sa duci un tv nou la service , cel mai bine e sa ti-l schimbe :rock:

Link spre comentariu

eu pot sa aflu ca il stiu pe seful de service de la Ana Electronic , dar te sfatuiesc ca maine sa mergi totusi de unde l-ai cumparat si sa le spui despre ce este vorba , de aia este in garantie, sa ti-l schimbe cu altul !

Link spre comentariu

pffffasta inseamna tv facute pentru esticidai o caruta de bani si nu iei ceva mai bun decat un second la juma de pret25 de miloane si se vede dublat ...ayayayayayaydaca ei zic ca se rezolva din service sa-ti spuna cumpentru ca eu nu am sincer idee ce ai putea sa faci pe acolo sa dispara astadaca era asa usor le reglau ei pe toate :toimonster:

Link spre comentariu

ba eu nu contest !mi-a zis sa chem un om de la samsung si daca nu imi place imi da banii inapoi !dar problema este asa ! daca pun pe setarea de film chiar si cu nokia monitor test este perfect calibrat ! dar nu pricep de ce pe restul setarilor arata ca un fund ! pur si simplu in loc de o linie daia imi face 3 una in partea stinga si alta in dreapta - liniile sint ca o umbra dar la 5 mm distanta ! si ma enerveaza la culmea ! am observat azi o eroare aproape identica la o plasma de 110 mil numai ca umbra era decit intr-o singura parte cam la aceeasi distanta ! daca as reusi sa intru in meniu sa modific contrastu la setarea de film ! ar fi totu perfect ! - setarea de film avind doar 40 contrast si ar trebui cam 45 50 din 100 maxim !

Link spre comentariu

nu te supara dar ce spui tu este cel putin funny contrastul il poti regla fara sa intri in service , setarile predefinite pentru imagine si sonor sunt efectiv niste memorari de nivele ale reglajelor poti sa faci urmatorul test :stai pe o setare predefinita care se vede prost si regleaza din telecomanda contrastul mai mare si mai mic , si vezi daca dispar sau apar dungiledaca dungile apar si dispar in functie de contrast atunci e varza televizorul , nu ai ce regla din service , doar incerci sa te pacalesti singurdaca modifici contrastul din service cum spui tu , pai aia inseamna ca setarea predefinita nu mai este ce trebuie ... ce o sa faci ? o sa modifici contrastul la toate setarile ? atunci toate o sa fie la fel ! tu incerci sa pacalesti defectul, nu sa il elimini :rock:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări