Vizitator moonlord Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 Nu e vb de durata de viata. Tuburile 16:9 au pb de convergenta, despre 16:9 discutam, la 4:3 e altceva. Nu cunosc detalii despre tuburile Philips 16:9 cum ca ar avea durata mica de viata. Banuiesc ca nu vrei sa-l tii 10 ani. La durata de viata eu stiam ca cele cu plasma au pb dar nu sunt bine documentat asa ca nu fac comentarii. Link spre comentariu
kappa_ii Postat Octombrie 13, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2005 eu am citit niste review in care se specifica ca se strica in 6 luni tubu ! la unele philipsuri 16/9 !adica se strica convergenta repede ! pierdea din claritate ! Link spre comentariu
Vizitator moonlord Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 Atunci ramane Sony si Panasonic. Mai scoti 2, 3 mil din buzunar si rezolvi pb. Asta daca nu vrei neaparat Philips. Link spre comentariu
kappa_ii Postat Octombrie 13, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2005 da ar rezolva problema !dar nu stiu daca nu cumva si panasonic sau sony nu or avea aceleasi probleme !cel putin mie sony nu prea imi place ! panasonic am avut un tv si a mers fix 15 ani ! dupa care s-au ars jumatate din piesele din el ! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 pai si 15 ani nu este destul ? Link spre comentariu
kappa_ii Postat Octombrie 13, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2005 ba da este chiar foarte bine !si pot zice ca tubu era inca bunicel !eu vreu un tv sa ma tina 5 ani !dar in 5 ani sa nu prezinte mare uzura la imagine ! Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 philips foloseste la tuburile panoramice tuburi din seria ESF , care se vad senzational insa au cele mai dese si mai ciudate defecte posibile aceste tuburi sunt cele de tip black line, plate sau extraplate acum e si chestie de noroc, eu am spus doar statistic :goodman: Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 apropo, si panasonic foloseste tot tuburi philips :finga: Link spre comentariu
Vizitator moonlord Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 Deci pana la urma tot Philips ramane. Eu nu mi-as face probleme, am auzit si de Sony care s-au stricat, un Philips nu cred ca se pune pb sa nu tina 5 ani, doar sa ai ghinion. Parerea mea ca e sa cumperi Philipsu, cred ca imi iau si eu una bucata, mai ales ca am si un DVD player Philips. Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 si ca sa va distrati mai bine, toate in interiorul tv-urilor panasonic de diagonala mica se afla .... Daewoo , facute in ... Polonia :smt024 iar mai nou philips a inceput sa fie cu interioare turcesti :rock: iar sony deja are numai piese philips :rolleyes: jvc are interioare facute in turcia si ungaria ( vestel si orion )toshiba de asemena interioare de vestel, beko si orioniar restul de pe piata sunt ... chinezesti :partyman: pai si atunci ce puiu' lu' gaina virusata sa iti mai iei ?la noroc :rock: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 pai si atunci ce puiu' lu' gaina virusata sa iti mai iei ?un SH de care stii sigur ca e facut cu componente bune Link spre comentariu
kappa_ii Postat Octombrie 13, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2005 azi am fost la reprezentanta samsung !si cred ca am gasit cea mai buna oferta !costa 25 mil si are 2 tunere ! se vede excelent !ce am observat la philips si nu imi place ! ca defapt si la panasonic !la lumina oscilanta se dilata sau contracta imaginea ! la samsung nu am observat asa ceva ! si avea si cel mai mare contrast !am mai vazut un jvs care era mult peste restu !sony este foarte prost reglat ! se vad pe linga anumite nuante de alb in laturi rosu sau albastru ! sint defocalizate ! Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 samsung = samsung, nu e altcevapoti sa iti iei din ala daca esti multumit de imagine la sony exact ce am spus eu , cele ieftine sunt varza, cele scumpe sunt prea scumpe mama mama, cu 25 de milioane eu mi-as lua tv second de 1m , dvd recorder , si instalatie de satelit hdtvtoate tembelizoarele mele sunt second si philipsde ex sasiele MG2.1 cu tub ESF nu se compara cu nimic , nu am vazut inca tv in magazin sa se vada cum se vad astea pe de alta parte 16/9 e :toimonster: , nu as tine asa ceva in casa , ia-ti 4/3 diag 1m ca nu o sa te uiti mereu pe dvd si o sa ajungi si tu ca toti snobii care au panormice , se uita la imaginea deformata pe transmise tv normala , a fat world :rolleyes: Link spre comentariu
kappa_ii Postat Octombrie 13, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2005 s-ar putea sa ai dreptate !sa ma uit asa deformat !dar hai sa iti zic ceva ! eu din toate tv care le-am vazut azi ! philipsu am avut eu vaga impresie ca este cel mai slab tv la 16:9 din toate ! eu am 4:3 si e bun ! deci nu am ceva cu philipsu !singuru care se compara cu samsungu era jvs restu erau varza ! nici macar panasonic la 80 mil nu era imaginea asa stabila !samsungu are un contrast enorm comparabil cu altele ! Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 ia ce iti place tie :rolleyes: ideea este urmatoarea :daca nu te uiti la bani poti sa iti iei orice iti place pentru ca nu conteaza daca se intampla ceva vreodata sau vezi peste un an ceva beton si il schimbidaca insa ai strans banii astia mai greu ... mama mama, cum o sa dai 25 de mil pe un tv ordinar ?in germania acum cu 40- de mil iti iei plasma de 1.07m iar cu 50 iti iei deja de firma , si preturile la ele scad non stopdeci sfatul meu e urmatorul :daca gasesti un tv de 80 second super la vreo 10 mil , cu 2-3 ani vechime , mai bine iei asa si restul de bani ii pastrezi , peste 2 ani cu 20 de mil iti iei super plasma :binky: :binky: :binky: :binky: :binky: :binky: :binky: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum