Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vreu sa imi cumpar un tv 16/9 de 82 cm

Postări Recomandate

puteti sa imi recomandati si mie un tv 16.9 cu diagonala de 82 sau mai mare ! ce ati vazut voi prin magazine si credeti ca e mai bun si relativ bun si la pret ! sau poate aveti pe acasa ! ?????? multumesc anticipat ??????

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 68
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kappa_ii

29

• Tavi

24

• mircea626

2

• adi_0106

1

Top autori în acest subiect

Vizitator moonlord

Depinde de model, alegi niste modele si vezi ce stie fiecare. La imagine sunt toate cam la acelasi nivel, cu inclinatie spre Sony. La sunet vezi sa aiba Virtual Dolby Surround. Vezi cum stau si la intrari/ iesiri audio video. Tu decizi.

Link spre comentariu

cele foarte scumpe sunt mai buneca ex am vazut un sony de 35 mil care se vedea super si altul nu foarte diferit ca aspect , care costa vreo 14 mil si se vedea jalnic cele ieftine sunt toate la fel, poate sa iti pice tubul oricand ca exemplude ce nu iti iei la sfert de pret unul second hand ?se aduc f multe panoramice moderne second , mai ales din anglia :yawinkle:

Link spre comentariu

eu nu ma bag la seconduri !am acasa panasonic sony si philips !cel mai clar si mai bine se veed philipsu !urmat de panasonic , iar sony are convergenta proasta ! dar are cel mai mare contrast !eu cred ca philips imi iau ! am eu impresia ca se vede mai natural ! nu asa strident ca sony !

Link spre comentariu

bafta :rolleyes: si eu am tot philips cu tub ESF si sunt de acord cu tine , se vede cel mai bine, iar sony desi se vad cu contrast mare ( dar in nici un caz mai mare decat in cazul tubului philips ESF ) , au defecte de convergentadar na, eu imi permit sa am asa ceva ca pot sa ii schimb tubul oricand , pe cand tu care o sa dai o caruta de bani pe el , cand va trebui sa ii schimbi tubul vei da iar o cauta de baniadevarul e dincolo de noi : tuburile de pe philips panoramic se strica :prayer: cat te costa de curiozitate un philips din ala de care vrei sa iei nou ? :goodman:

Link spre comentariu
Vizitator moonlord

Orice ai cumpara din Romania 16:9, are defecte de convergenta. La prima vedere nu sunt sesizabile. Iar pb cu contrastul, culori, convergenta etc....se rezolva (nu mereu) din meniul service (de catre cineva care stie cu ce se mananca). Preturile scazute sunt tocmai pentru faptul ca aparatele nu sunt calibrate corect, iar o operatie de calibrare costa cam cat un televizor nou (facuta de un profesionist). Eu am cumparat acum 1 an si ceva un TV second 16:9 adus sin anglia de Rombiz (Bush RF6682 VPL) cu diag de 66 cm. Vreau sa spun ca atunci cand l-am luat imaginea era sub orice critica, dar mi-am dat seama ca nu era reglat. M-am documentat vreo 2 luni pana am facut rost de codul meniului service, si l-am reglat. Acum imaginea este comparabila cu cea a unui Philips sau a unui Sony de pe piata romaneasca, este compatibil PAL/NTSC. Tubul e Thomson, tunerul Philips. Ceea ce nu am reusit sa rezolv din meniul service sunt micile pb de convergenta dar la redarea de pe DVD player nu apar. La sunet sta f. bine avand Virtual Dolby Surround, egalizator grafic, etc..Per ansamblu sunt multumit dar eu am dat 9 mil acum 1 an jumate iar acum brandurile cu diag 82 au ajuns la 20 mil si ma tenteaza o diagonala mai mare.

Link spre comentariu

da se poate !eu am cumparat acum 2 ani un philips 4.3 de 72 diagolana !si este aproape perfect la convergente si se vede impecabil !eu nu pricep de ce un tub 16/9 ar avea viata mai mica ca unu de 4/3 daca este adevarat nu mai imi cumpar !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări