sergiu mihoc Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 se gaseste vreo undeva de cumparat difuzoare cum sunt la sistemele genius 5.1? Link spre comentariu
procudin Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 nu stiu daca gasesti la fel pe piata....eventual cauta unul asemanator de bass....bafta Link spre comentariu
Big Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 ce diametru are? si ce putere? Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Noiembrie 25, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 ce diametru are? si ce putere?6,5inch 75waatt max parcasunt niste difuzoare fff bune, eu am facut un fr ptr casa cu el si am ramas uimit la cat de bine suna pe langa un tweeter , il folosesc pe un canal la ma200 si nici acuma nu sa ars, si il am de cateva luni Link spre comentariu
Optiplex Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 poi uite-te la difu care il ai ce model e ( sau de pe ce sistem l-ai luat) si daca ai noroc ori gasesti difuzorul respectiv ...ori ( dar e cam OZN) gasesti ceva foarte asemanator d.p.d.v al parametrilor . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum