Vizitator bogdan10nut Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 am si eu un casetofon blaupunkt lubec cc 22 si nu il pot folosi pentru k e codat iar beleaua ce mai mare ek nu stiu nici cum se baga codul care este din 3 cifre sau asa imi apare pe ecranam apapsat pe toate butoanele de pe acolo si nimicpoate ma puteti ajuta voi va multumesc Link spre comentariu
Vizitator bogdan10nut Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 am si eu un casetofon blaupunkt lubec cc 22 si nu il pot folosi pentru k e codat iar beleaua ce mai mare ek nu stiu nici cum se baga codul care este din 3 cifre sau asa imi apare pe ecranam apapsat pe toate butoanele de pe acolo si nimicpoate ma puteti ajuta voi va multumesc Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 E normal sa fii ignorat de useri la aceasta intrebare! In primul rind CITESTE REGULAMENTUL viewtopic.php?f=36&t=2390 si vei vedea ca nu este admis un topic cu acest titlu. In sectiunea Depanari Radio-tv audio-video este un topic special destinat decodarii radiocasetofoanelor. Posteaza aici viewtopic.php?f=17&t=7851&start=6435 utilizind butonul raspunde si vei primi raspuns. Succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum