Dj_david Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 da mai multe detalii, eventual pune poze sa vedem ce ai facut ( legaturi, filtraj, etc)in fond nu suntem Mama Omida sa ghicim orice Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Posteaza ce s-a intimplat, sa fie invatatura de minte si pentru altii care din graba sau neatentie pot gresi! Link spre comentariu
Putz Postat Noiembrie 28, 2010 Partajează Postat Noiembrie 28, 2010 Mai bine spuneai m-am grabit si am gresit ca ,de cele mai multe ori graba strica treaba....Cel putin la mine e valabila chestia Link spre comentariu
djlove Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Tipul acesta de radiator nu prea il poti raci fortat, aveai nevoie de radiator cu lamele orizontale sa poti face un tunel de racire amplasand ventilatorul in spatele radiatorului.Cu radiatoarele care le ai acum singura modalitate de a pune ventilatoare este sa le pui peste radiatoare si sa faci in capacul amplificatorului gauri de aspiratie al aerului. In modul in care ai pus tu ventilatorul acela din poze nu vei avea nici un efect.Mai trebuie sa faci gauri si in panoul de sub radiatoare.0Ai putea incerca sa montezi cate 2 ventilatoare de 60*60mm pe fiecare radiator sa elimini o cantitate mai mare de caldura. Asta bineinteles daca mai ai spatiu pana la panoul superior pentru a le amplasa, din poze nu imi pot da bine seama.Si aranjeaza si tu firele pe acolo, cele de alimentare torsadeaza-le.Bogdan Link spre comentariu
djlove Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Exact asa ti-am spus mai sus ca nu este bine, pentru schema care ai desenat-o tu ai nevoie de radiatoare cu lamale orizontale. (in modul asta racesti doar componentele de pe cablaje)Ca sa aiba un efect ventilatoarele trebuie sa le pui desupra radiatoarelor, aerul sa curga printre lamelele radiatoarelor. Faci gauri de aerisire in panoul de deasupra si de sub radiatoare obligatoriu.In felul asta atunci cand asculti la volum mic ventilatoarele le poti tine oprite; racirea se va face prin convectie naturala.Faci un montaj cu termistor care sa iti controleze ventilatoarele. Link spre comentariu
kodor2001 Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 O alta posibilitate de racire (pentru radiatoarele date si daca carcasa permite) ar fi ca ventilatoarele sa fie puse pe lateralele stanga/dreapta ale carcasei astfel incat aerul rece (sagetile albastre) sa intre prin gauri/fante date pe lateral, sa "loveasca" in radiator iar aerul cald rezultat (sagetile rosii) sa iasa prin capacul superior si prin cel inferior, tot prin gauri/fante. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 sa iasa prin capacul superior si prin cel inferior, tot prin gauri/fante.Preferabil sa iasa numai prin fantele din capacul superior, in acest caz. Te gindesti tu, de ce... Link spre comentariu
kodor2001 Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 ... poate ma luminati dumneavoastra Link spre comentariu
iulianpry Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 pentru ca aerul cald tinde sa se ridice inapoi spre radiatoare ,de aceea si la PC-uri aerul cald e evacuat prin partea de sus. :nas:pt kodor2001 Link spre comentariu
figher_ionut Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Cat t-ea costat traful? Link spre comentariu
figher_ionut Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 exagerat de scump.Mai bine cumparai un smps.Ar fi fost mult mai ok Link spre comentariu
Putz Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Nu-i exagerat pt ca e de calitate si mai are si putere destul de mare.E destul de greu animalu' ...300 de lei ar fi fost un pret corect ,parea mea. Link spre comentariu
Putz Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Deci peste 1000VA.....are vro 6-7 kg nu? :rade:P.S.: Scriu aici sa nu mai fac alt raspuns :Woooow :ras:Naspa si cu transportu'.... Link spre comentariu
elektronu85 Postat Februarie 3, 2015 Partajează Postat Februarie 3, 2015 Buna seara! Scriu aici ca sa nu mai deschid alt topic separat. Am si eu doua kituri DIY400 din cele comercializate de dl Sorin (@Sorteh) cu ceva timp in urma. Problema e ca cel putin unul din kituri e defect iar cel care mi le-a dat din pacate nu mai are nici dansul documtatia acestui proiect. Prin urmare fac apel la dvoastra colegi forumisti, care mai aveti ceva documentatie de la acest amplificator sau macar schema va rog frumos dati-mi-o si mie. Eventual daca aveti o documentatie mai completa cu punere in functie, verificari si reglaje ar fi si mai bine. Stiu ca acest kit are la baza schema de la AV400 dar totusi sunt unele modificari facute de dl Sorin si tocmai de aceea ar fi minunat daca ar avea cineva schema, eventual detalii despre depanare si reglaj al bias-ului. Va multumesc! Link spre comentariu
elektronu85 Postat Februarie 4, 2015 Partajează Postat Februarie 4, 2015 Bineinteles ca prima data i-am scris d-lui Sorteh,si pe forum si pe mail, nu mi-am permis sa sar peste pasul asta, pana la urma a fost munca dumnealui la acea vreme si am vrut sa respect chestia asta, insa deocamdata vad ca din diverse motive nu mi-a raspuns pana la ora actuala, si tocmai de aceea am trecut la aceasta rugaminte publica adresata tuturor colegilor forumisti. Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum