Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut schema functionala rx cu reactie pe tuburi

ancient

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 243
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nea_bobina

80

• hpavictor

54

• +_Florin_+

25

• Flor

20

Top autori în acest subiect

Receptor " destept " , putin offtopic , deoarece nu este cu reactie..................

Salut Victore,Foarte bine ca l-ai postat; il stiam si eu, dar cum e de gasit pe Google, n-am crezut ca ar prezenta interes in contextul de aici. Oricum alt thread nu exista, nu strica sa se mai stranga documentatie utila. Eu n-am mai mesterit nimic, ca ne-au rupt la job (stii si tu, de altfel) si abia astept sa treaca si saptamana viitoare, sa-mi iau fo' doua de concediu, sa-mi clatesc capul. Deocamdata am demontat sursa pentru montaje cu tuburi si am inceput s-o refac in alta cutie. Am realizat si un modul de stabilizator reglabil 80V-270V si muncesc la asamblare, care, ca de obicei, ia mai mult decat realizarea montajului, hi. Dupa asta o sa construiesc filtrul AF pe care l-am simulat si apoi cred ca sa iau o pauza de lampi, caci trebuie sa ma ocup de un transceiver.
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

In urma studiului facut de colegii forumisti , si pe aceasta cale tin sa le multumesc pentru rezultate , am studiat ceva , ceva si pe net , si am ajuns la concluzia ca urmatorul articol ar putea fi baza de plecare reala pentru un adevarat Rx cu reactie pe tuburi cu rezultate DX , dar evident construit ingrijit si adaugandu-i un filtru CW ( pasiv , RC ) pe etajul final AAF , asa cum am precizat in posturile precedente ........ Mult succes la mestereala !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări