hpavictor Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Ei , nu o luati asa in serios , doar vroiam sa aflu noutati ! Spor la treaba ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Receptor " destept " , putin offtopic , deoarece nu este cu reactie.................. Link spre comentariu
nea_bobina Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Receptor " destept " , putin offtopic , deoarece nu este cu reactie..................Salut Victore,Foarte bine ca l-ai postat; il stiam si eu, dar cum e de gasit pe Google, n-am crezut ca ar prezenta interes in contextul de aici. Oricum alt thread nu exista, nu strica sa se mai stranga documentatie utila. Eu n-am mai mesterit nimic, ca ne-au rupt la job (stii si tu, de altfel) si abia astept sa treaca si saptamana viitoare, sa-mi iau fo' doua de concediu, sa-mi clatesc capul. Deocamdata am demontat sursa pentru montaje cu tuburi si am inceput s-o refac in alta cutie. Am realizat si un modul de stabilizator reglabil 80V-270V si muncesc la asamblare, care, ca de obicei, ia mai mult decat realizarea montajului, hi. Dupa asta o sa construiesc filtrul AF pe care l-am simulat si apoi cred ca sa iau o pauza de lampi, caci trebuie sa ma ocup de un transceiver. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 In urma studiului facut de colegii forumisti , si pe aceasta cale tin sa le multumesc pentru rezultate , am studiat ceva , ceva si pe net , si am ajuns la concluzia ca urmatorul articol ar putea fi baza de plecare reala pentru un adevarat Rx cu reactie pe tuburi cu rezultate DX , dar evident construit ingrijit si adaugandu-i un filtru CW ( pasiv , RC ) pe etajul final AAF , asa cum am precizat in posturile precedente ........ Mult succes la mestereala ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum