Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda TV " Shov "

Postări Recomandate

Buna seara. Telecomanda din attach este cea originala si as avea impresia ca nu se gaseste. Am cautat la cateva firme si nu am gasit-o. Nu sunt sigur daca se potriveste in locul ei una NP51. Sau daca stie cineva care s-ar mai potrivi in locul celei originale?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

3

• tv1

1

• palcu ion

1

• radu ionel

1

Top autori în acest subiect

Salut! s-au facut cu mai multe tipuri de sasie si procesoare la aceste Shov-uri:sasiu TV2K-Ivory,Tauras-proc.ST92195C7B1-mrp/mcm/mbf>telec. N18...sasiu M03 Ivory proc.ST92195C7B1-mbf/mbe>telec.N18...sasiu STC TV5 Ivory proc.ST92195C8B1/mbf...sasiuTV2KR>telec.RC2...si un Shov 437,STV50,STV5021T cu proc.87CM38N-3GG3.....acum depide cu ce este echipat TVC dvs!...cu respect

Link spre comentariu

L-am avut la reparat. Nu mi-am dat seama ca o sa fie asa ciufulita treaba. Din cate imi amintesc, este echipat cu procesor - jungle din familia TDA 93-- sau TDA 95-- ( ce-i drept, nu m-am uitat ).Am mers pe principiul ca o am pe cea originala si ma iau dupa ea. Dracu a stiut ca nu este de gasit.A mai ramas sa vorbesc la noi la depozit. Sa vad daca o au pe stoc.

Link spre comentariu

1-- postati modelul tvc-ului ... marca nu este suficienta...!2-- daca aveti telecomanda originala , desfaceti-o si postati aici absolut tot ce este scris pe integrat si pe cablaj si after dupa aceea mai vedem... :da

Link spre comentariu

Problema rezolvata. Am gasit telecomanda originala la noi la depozit. Nu mi-am batut capul prea mult ca " sa-mi aglomerez capul " ( sa vad cu ce integrate este echipat, mai ales ca am avut-o pe cea originala drept model ). Nu stiam ca s-ar fi putut sa nu gasesc telecomanda. Stiam ca in general marca Shov nu mi-a creeat probleme in aceasta privinta. Chipurile, am gasit-o.O seara buna tuturor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări