dorynetz1 Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Detin aceste piese http://piczasso.com/i/cfec9.JPG care au stat dosite timp de vreo 3 ani si as dori sa fac incintele plus filtre cat de curand, insa nu inainte de a ma consulta cu expertii in asa ceva . Partea proasta este ca nu detin parametrii acestor piese si nici nu am aparatura respectiva pentru ai afla.:| De aceea apelez la dvs. sperand ca cineva sa mai intalnit cu acest woofer EU-5180. Stiu ca nu's piese de calitate si de aceea nu ma astept la informatii exacte din partea dvs. Oricum boxele vor fi folosite in casa, ci nu la petreceri, kefuri, etc... Rugamintea mea este urmatoarea... 1)...sa-mi spuneti cu aproximatie ce litraj ar fi "ideal" pentru acest woofer(cineva mi-a spus ca un 40 litri ar fi bun).Am si 2 tuburi bas-reflex cu diametru de 7cm si lungi de14,5cm. 2)...ce tip de pal sa folosesc(?) (ma gandeam la un pal simplu de 22mm)(vreau sa fac o incinta 'trece-banda' care necesita filtrare suplimentara pentru a elimina interventia tubului acustic) 3)...sa-mi dati o schema de filtru pentru aceste "piese"(avand in vedere ca tweeter'ul e de 8ohmi si ca incinta este gen 'trece-banda').Mai am si 2 tweetere d'alea fara magnet('piezo' parca se numesc).Imi trece prin cap sa fac boxa cu 2inalte si 2 medii. Momentan detin un amp cu tda-uri 7294 in 4 ohmi...insa as dori sa-mi recomandati un amp cu tranzistori, deoarece toti lauda sunetul dat de acestea, care sa dea minim 150w reali (pe 4 ohmi cu posibilitatea de a schimba si pe 8 ohmi) si sa fie cat de cat simplu deoarece voi incerca sa fac eu kit-ul. Deci..nu doresc sa mi se dea mura'n-gura cum ar intelege unii ci doar sa va dati cu parerea in legatura cu ce tip de incinte+filtre ati folosi daca ati avea aceste "piese", fiindca pana la urma tot am sa "incorporez" dif-urile, insa o parere/ajutor din partea dvs ma duce mai aproape de realitate.(si aici ma refer la parerile celor care se pricep) Mentionez faptul ca-s amator. Multumesc anticipat ...cu respect! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum