Vizitator sonia Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Salut! Am si eu o problema:folosesc microcontrolerul MC9S12XDP512 si vreau sa scriu un program in C care sa faca o afisare hiperterminal ; vreau sa afisez cifre si litere pe PC cu ajutorul butoanelor. As avea nevoie de o organigrama (o schema cu blocuri din care sa se inteleaga cam ce imi propun sa fac, care e "planul de bataie") si ... daca poate sa imi explice cineva cam care ar fi pasii pe care ar trebui sa ii urmez, cu ce ar trebui sa incep, care ar fi etapele, ce registri sa folosesc(de SCI stiu sigur). Multumesc anticipat! Link spre comentariu
mitescu Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 In primul rand, daca doresti ajutor , o sa trebuiasca sa arati care este configuratia hardware(arhitectura sistemului). Nu prea am inteles bine , care sunt butoanele si unde sunt amplasate.Presupun ca modulul cu MC are prevazute niste butoane, si doresti ca la apasarea lor sa-ti apara in Hyperterminalul de pe PC , codul asociat fiecarui buton. Daca este asa, problema se resuma la exploatarea resusrselor PIN si SCI ale MC. Pune configuratia si detaliile despre cerinte si, poate resusesc sa-ti dau o idee. Link spre comentariu
Vizitator sonia Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Da, ai inteles foarte bine, chiar daca nu m-am exprimat eu atat de bine. Atasez aici structura microcontrolerului. Link spre comentariu
mitescu Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Acum , tu nu ai inteles. Vroiam sa-mi dai arhitectura sistemului , nu a microcontrollerului. Prin arhitectura sistemului , inteleg schema propriuzisa a montajului in care este prezent MC-ul , unde sunt legate butoanele, ce SCI va fi utilizat, etc... De asemenea spuneam, ca ar trebui sa-mi spui exact cerintele. (vezi ca ti-am scris si pe pm) Link spre comentariu
Vizitator sonia Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 De arhitectura sistemului nu am reusit sa fac rost..no problem, ma descurc eu pana la urma. ms si scuze de deranj! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum