Vizitator shadow_deen Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Salut! Sunt nou pe forum si in acelasi timp incepator in meseria asta asa ca va rog sa fiti ingaduitori cu eventualele mele greseli.Am nevoie sa imi spuneti si mie cu ce pot inlocuii piesele Philips BDV93 si Philips BDV94 pentru ca nu gasesc aceste BDV uri sa le cumpar nicaieri. Am nevoie de ele pentru un amplificator audio SAAB.Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
mircea888 Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Poti sa-i inlocuiesti cu orice tranzistori biolari cu minim aceleasi performante.Sugerez sa pui 2sa1943+2sc5200 ar fi chiar un upgrade. Link spre comentariu
Vizitator shadow_deen Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Multumesc frumos. O sa cumpar 4 bucati din fiecare din acestia recomandati de tine si o sa incerc.Edit: Astia BDW93C Tranzistor NPN Darlington 100V 12A 80W TO220 impreuna cu astia BDW94C Tranzistor PNP Darlington 100V 12A 80W TO220 merg? (pt ca ii am deja). Ms. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Buna seara! BDV93=BD245B si BDV94=BD246B, iar cele doua tranzistoare sunt usor de procurat. Tranzistoarele Darlington, pe care deja le aveti, nu le puteti monta in locul acestora. Link spre comentariu
Vizitator shadow_deen Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 Multumesc. Se pare ca astia sunt chiar identici. O sa ii cumpar maine si va spun rezultatul dupa ce ii montez. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum