luc Postat Octombrie 9, 2005 Partajează Postat Octombrie 9, 2005 e noua si lasa o dunga alba subtire din 7 in 7 cm aprox.linia nu e foarte conturata dar se vede foarte bine mai ales la imagini mai contrastate.unii mi-au zis ca ar fi tamburul din cartus,dar e nou si buba asta o face de cand am cumparat-o. Link spre comentariu
i0nutzb Postat Octombrie 9, 2005 Partajează Postat Octombrie 9, 2005 aprox 7 cm este lungimea dram unitului (unitatea de imagine, sau cum vrei sa-i spui...) eu zic ca ala ar fi problema...ps: lungimea cercului care formeaza cilindrul... Link spre comentariu
Vizitator m_maxx Postat Octombrie 10, 2005 Partajează Postat Octombrie 10, 2005 luc cartusul a fost lasat la lumina... cilindrul este fotosensibil... singura solute e sa te duci la cei de unde ai cumparat sa iti trimita cartusul/imprimanta la garantie...daca mai este la garantie...sau sa ti`o rezolve ei, sa iti schimbe cilindrul. Link spre comentariu
luc Postat Octombrie 17, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2005 da e de la altex si e in garantie am luat-o de vreo doua saptamani dar nu au servis in galati si ar trb trimisa la bucuresti si alea alea ar dura vreo sapte ani .am crezut ca pot remedia ceva fara multa bataie de cap.cand o sa am bani cumpar alt cartus si asta e..(mersi ca m-ati lamurit ,oricum bine ca n-are nimic imprimanta) Link spre comentariu
luc Postat Octombrie 26, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2005 am desfacut cartusul ,am scos cilindrul si m-am uitat la lumina,am observat o dunga pe el(cred ca e din fabricatie).am inteles de la cineva care vinde cerneluri,ca cilindrul se gaseste de cumparat separat la vreo 10ron.stie cineva vre-o firma care trimite si prin posta astfel de produse? Link spre comentariu
Vizitator m_maxx Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 Producton sau TOKO sau ArtisDesignnumai ca la productan i catalog nu au cilindri va trebui sa`i suniei au sediu pe:Cotroceni Str.Dr. Clunet nr.9 Sector 5 tel:021 4109480Unirii-Piata Alba Iulia Str. ValeriuBraniste nr.56 bl.2 parter tel:021 3275770sau pe Universitate-Piata Rosetti B-dul Carol I nr.23 tel: 021 3141630Bucur Obor Sos. Stefan cel Mare nr.234 tel 021 2120016Bafta. Link spre comentariu
luc Postat Octombrie 26, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2005 multam :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator Alexino Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 un cilindru de samsung ML1520 ii undeva la 60 - 80 de roni... dar se poate modifica din alt cilindru .. , daca nu gasesti modelul respectiv, poti sa cauti acelasi diametru si putin mai lung decat originalul, il tai, lipesti cu un glue bun, (ala ii cam scump.. ) si poti sa o faci singur, dar sa ai grija sa masori corect ca altfel nu faci nimic . Bafta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum