THOMAS Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Sebi!Asta nu ar fi buna (E80CC)????.....si se gasesc mai usor!...in catalog zice ca are Uamax=600V (!!!) Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Sebi!Asta nu ar fi buna (E80CC)????.....si se gasesc mai usor!...in catalog zice ca are Uamax=600V (!!!)se poate incerca si cu 6H6P ,la 450v Link spre comentariu
sebi_c Postat Decembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Sebi!Asta nu ar fi buna (E80CC)????.....si se gasesc mai usor!...in catalog zice ca are Uamax=600V (!!!)Pai Va0=600V, adica inainte de a se incinge! Si la ECC81 Va0 este 500V! Unii de pe la rusi, eu cred ca e legenda, zic ca 6N30 a fost folosita si la 1000V!S-ar putea sa mearga si 6N6P, o dubla trioda frumoasa, in opinia mea. Ma grabesc sa-i multumesc lui Ovidanie pentru lampitzele alea, 6N30!Tin sa multumesc la toata lumea pentru sprijin! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Ia in considerare si ECL82. Pentoda= Ua max 600V si trioda poate fi folosita in etajul de intrare. Link spre comentariu
THOMAS Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Ia in considerare si ECL82. Pentoda= Ua max 600V si trioda poate fi folosita in etajul de intrare.Exact cum spune Sebi,este vb. tot de Va0=550V (adica fara filament incalzit),ma refer la pentoda din ECL82.....este foarte greau de gasit o lampa pentru o aplicatie de acest gen.Are cineva datele pentru 6H30P ?????...eu am gasit in doua locuri ceva date si se pare ca Uamax=250V (!!!)....sau poate nu e vb de 6H30 si am inteles eu altceva?????...in schimb sta foarte bine,chiar excelent la tensiunea filament/katod,asta merge foarte bine in SRPP-uri sau OTL-uri mici(amplificatoare de casti...) ,cum spune si in pdf. Link spre comentariu
mișa Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 In sfirsit am reusit sa fac rost de miezuri: http://dl.dropbox.com/u/3712780/Cam%20a ... i/Traf.JPG Link spre comentariu
sebi_c Postat Decembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2010 In sfirsit am reusit sa fac rost de miezuri: http://dl.dropbox.com/u/3712780/Cam%20a ... i/Traf.JPGDaca e de Temp, nu-mi place! Eu am incercat cu ele si sunt niste mizerii! Mai mult de 2.5H, nu iese la 2000Sp. Cineva zicea de zeci de Hanry, eu nu reusesc.PS: Apropo, McIntosh a folosit E+I la vremea lor. Asta s-a discutata si pe Diy forum. In cele facute mai recent, am inteles ca ar fi dublu C, desi nu bag mana in foc. Link spre comentariu
mișa Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Nu-i de Temp. Sunt niste trafuri profesionale dintr-o statie de emisie de televiziune. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 In sfirsit am facut SI EU rost de miezuri 4c ...de la un amic Link spre comentariu
sebi_c Postat Decembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Nu-i de Temp. Sunt niste trafuri profesionale dintr-o statie de emisie de televiziune.Sunt de retea, sau au avut vreo destinatie speciala? Verifica-i histereza si fa o comparatie cu unu', banal, de retea! Daca arata la fel, adica un "S" intins, tot banal este. Toroidalele de la Petra folosesc tola de calitate (graunti orientati) asa ca poti face o comparatie a histerezei!Verifica si ce inductanta are la 100sp. Sunt curios! Eu caut E+I cu graunti orientati (E20 romaneste sau EI120), eu din astea vreau sa utilizez! Link spre comentariu
blue Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Interesant acest tip de transformator de retea, diametrul circuitului magnetic este de 2,5 cm iar puterea lui este de aprox 83VA , probabil un comportament foarte bun pt un transformator de iesire avind in vedere inductanta destul de mare a primarului ( 12,5 H ) Link spre comentariu
adrian_pic Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 trafurile R core sunt foarte bune. Chiar si cele de le chinezi sunt destul de apreciate (nu au reusit inca sa le cloneze la un pter mic si calitate proasta). Multi isi doresc in amplificatoarele lor trafuri de alimentare R core. http://electroassemblies.com/r-core.htm Link spre comentariu
sebi_c Postat Decembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Un traf mic de 10VA de la petra, pe intrarea de 380V, are pe la 34H! Iar eu ma straduiesc sa fac inductanta pe miez de Temp! Ca sa nu mai arat inca o data diferenta histerezei cu graunti orientati: download/file.php?id=35861&mode=view , si fara: download/file.php?id=36023&mode=view . La ureche, e o diferenta remarcabila a sunetului. Link spre comentariu
mișa Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Un traf mic de 10VA de la petra, pe intrarea de 380V, are pe la 34H! Iar eu ma straduiesc sa fac inductanta pe miez de Temp! Ca sa nu mai arat inca o data diferenta histerezei cu graunti orientati: download/file.php?id=35861&mode=view , si fara: download/file.php?id=36023&mode=view . La ureche, e o diferenta remarcabila a sunetului.Daca masori un traf (tot de alimentare) mai mare, pe infasurarea de aceeasi tensiune va avea inductanta mult mai mica. Eu am incercat pe trafuri de puteri diferite tot de la Petra. Link spre comentariu
blue Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 In cazul unui transformator de retea, un indiciu important al calitatii miezului este curentul de mers in gol. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum