Vizitator marius881 Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 buna am si eu o intrebare am un sistem home cinema sony dav is10 si din pacate nu am toate difuzoarele cele originale sunt de 10 ohm si eu am primit ceva de 8 ohm as putea sa le montez ???si daca da ar trebui ceva suplimentar ??multumesc Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Dacă sînt ptr sateliţi nu e nici o problemă, mai ai şi cîţiva metri de fir, cu condiţia să nu duci volumul chiar la maxim, că ar distorsiona şi s-ar încinge ampliful, chiar dacă ai avea şi difurile originale. Link spre comentariu
bographics Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Eu testez un subwoofer de 4 ohmi pe un amplificator de 6 ohmi si nu am avut probleme (nici incalzire excesiva, nici distorsiuni). Totusi rezistenta amplificatorului tine de calitatea acestuia. Link spre comentariu
Vizitator marius881 Postat Noiembrie 25, 2010 Partajează Postat Noiembrie 25, 2010 da sunt pt sateliti si centru deci pot fara probleme sau daca nu sa-mi iau de 10 ohm si atunci am rezolvat problema multumesc oricum de sfat Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Eu testez un subwoofer de 4 ohmi pe un amplificator de 6 ohmi si nu am avut probleme (nici incalzire excesiva, nici distorsiuni). Totusi rezistenta amplificatorului tine de calitatea acestuia.Ia vezi să nu fie ampliful făcut cu STKxxxx care admite 8 Ohmi şi fabricantul a trecut 6 Ohmi din burtă, că doar rezistă dacă nu dai prea tare. Link spre comentariu
bographics Postat Noiembrie 26, 2010 Partajează Postat Noiembrie 26, 2010 Sunt constient ca pot sa-l ard. Totusi este un amplificator ciudat deoarece am testat tot felul de boxe cu el si nu s-a prajit. De exemplu am testat un difuzor de 4 W (nu stiu cati ohmi) si am putut da la maxim fara nici o problema. Cred ca are o limitare a puterii in functie de difuzor. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 27, 2010 Partajează Postat Noiembrie 27, 2010 Chiar aşa de inteligent nu poate să fie, mai de grabă puterea e mică şi diful respectiv e rezistent, o fi din radiourile cu lămpi, de cînd se lucra serios. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum