Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inchidere centralizata problema

Vizitator Cristi_21us

Postări Recomandate

Vizitator pensionaru

Mai pensionaru nu te baga in seama cu prostii. Ce releu tata de inchidere centralizata aicea este vorba de comanda UCH de catre alarma care se afla sub bord, pe mina ma intereseaza sa comand UCH nu cine stie ce alte relee si prostii care la Logan nu exista. Poti sa cauti pina miine relee in stilp ca nu exista asa ceva.Pensionaru vezi ca vorbim de Logan nu de Vectra!______________balog :smt020

da tata ...scuze eu am citit la inceput si intradevar de opel am zis pt cristi 21 us da intre timp am pierdut firu' :drinkers: si intradevar la logan e in stanga si eu am montat un scorpion acu 2 luni si daca tin bine minte nu a trebuit sa iau fata de usa jos pt ca este acces la fire dinspre prag spre stalp ,nu mai tin minte culorile dar pot sa spun ca sunt 3 fire din care unul comun si centralul lucreaza pe baza de +(firul comun) nu minus ca la vectra ,de altfel la vectra daca se leaga firul de alarma (la desch portierei) ajunge sa pui pe un buton ca sunt legate in paralel si functioneaza la desch oricarei usi pe cand la logan fiecare usa e independenta(daca legi pe firul de la usa soferului doar la aia o sa urle alarma asa ca eu am legat la minusul care urca la lampa plafoniera (doar la ala vine comanda de la toate usile) sper ca de data asta am fost util ,de altfel asta era intentia mea si nu alta :smt003 ...si merci de intampinare a fost tare :supz:
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• electricu"

7

• niq_ro

1

Mai pensionaru nu te baga in seama cu prostii. Ce releu tata de inchidere centralizata aicea este vorba de comanda UCH de catre alarma care se afla sub bord, pe mina ma intereseaza sa comand UCH nu cine stie ce alte relee si prostii care la Logan nu exista. Poti sa cauti pina miine relee in stilp ca nu exista asa ceva.Pensionaru vezi ca vorbim de Logan nu de Vectra!______________balog :smt020

:smt021 :smt021 Asa o fi dar, ce inseamna mai exact uch?
Link spre comentariu

Unitate Control Habitaclu.(electronic)Se ocupa de iluminare habitaclu, inchidere centralizata, sistem antidemaraj,...______________balog :smt020

:supz: :evil3: Daca bagai si niste poze era super :axe:
Link spre comentariu

Unitate Control Habitaclu.(electronic)Se ocupa de iluminare habitaclu, inchidere centralizata, sistem antidemaraj,...______________balog :smt020

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Link spre comentariu

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator balogm

Pai nu am zis ca am Logan si nici aparat foto. Asa ca nu am ce sa iti pun.Este o cutie de plastic cu doua mufe pe ele una de 40 pini si alta de 20. Arata ca calculatorul de injectie(scuzati expresia) UCE. E ceva mai mic ca el. E cam cit o palma larg deschisa. E sigilat iar in interior electronica si microrelee.___________balog :smt020

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări