Vizitator aaz199 Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Salut.Am un acer travelmate 2490 (foarte rar folosit). Zilele astea l-am formatat (XP SP3) si nu reusesc sa instalez driver-ul pentru placa de retea, nu se instaleaza odata cu windows-ul. Cd-ul cu driverele nu il mai am. Am downloadat de pe site-ul acer/broadcom driver-ul, dar, nu este un driver (exe), sunt 3 fisiere cu extensii diferite (cat, inf, sys) 94KB si habar nu am cum sa il instalez . Daca ma puteti ajuta... Link spre comentariu
marinescug Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Cand detecteaza dispozitivul nou zici si tu ca "have disk". Apoi ii indici calea spre directorul in care ai cele 3 fisiere dezarhivate, ii dai inf-ul cu pricina. Daca nu e "semnat" trebuie sa-i dai de 2 ori "continua oricum" sau ce se agita Windoza pe acolo. Link spre comentariu
Vizitator aaz199 Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Cand detecteaza dispozitivul nou zici si tu ca "have disk". Apoi ii indici calea spre directorul in care ai cele 3 fisiere dezarhivate, ii dai inf-ul cu pricina. Daca nu e "semnat" trebuie sa-i dai de 2 ori "continua oricum" sau ce se agita Windoza pe acolo.Mersi mult. Link spre comentariu
RobyToby Postat Decembrie 3, 2010 Partajează Postat Decembrie 3, 2010 Salut, pune cele trei fisiere in Program Files, dai clic de dreapta pe My Computer ,alege din lista Manage ,apoi Device Manager. Aici alege Network Adapters ,dai dublu clic pe el si in fereastara care se deschide alege tabul Driver,deschide ,clic pe Update Driver, alege Instal from a specific location,next,aici alege Don"t search , next,de aici alege Have Disk,Browse,te duci in Program Files unde ai pus driverul si alege fisierul care apare dai Open ,OK si asta este . In mod normal ar trebui sa-ti ceara sa restartezi calculatorul daca nu o face da-i tu restart .Acum trebuie sa mearga . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum