Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema instalare driver placa de retea!

Vizitator aaz199

Postări Recomandate

Vizitator aaz199

Salut.Am un acer travelmate 2490 (foarte rar folosit). Zilele astea l-am formatat (XP SP3) si nu reusesc sa instalez driver-ul pentru placa de retea, nu se instaleaza odata cu windows-ul. Cd-ul cu driverele nu il mai am. Am downloadat de pe site-ul acer/broadcom driver-ul, dar, nu este un driver (exe), sunt 3 fisiere cu extensii diferite (cat, inf, sys) 94KB si habar nu am cum sa il instalez . Daca ma puteti ajuta...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marinescug

1

• RobyToby

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cand detecteaza dispozitivul nou zici si tu ca "have disk". Apoi ii indici calea spre directorul in care ai cele 3 fisiere dezarhivate, ii dai inf-ul cu pricina. Daca nu e "semnat" trebuie sa-i dai de 2 ori "continua oricum" sau ce se agita Windoza pe acolo.

Link spre comentariu
Vizitator aaz199

Cand detecteaza dispozitivul nou zici si tu ca "have disk". Apoi ii indici calea spre directorul in care ai cele 3 fisiere dezarhivate, ii dai inf-ul cu pricina. Daca nu e "semnat" trebuie sa-i dai de 2 ori "continua oricum" sau ce se agita Windoza pe acolo.

Mersi mult.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salut, pune cele trei fisiere in Program Files, dai clic de dreapta pe My Computer ,alege din lista Manage ,apoi Device Manager. Aici alege Network Adapters ,dai dublu clic pe el si in fereastara care se deschide alege tabul Driver,deschide ,clic pe Update Driver, alege Instal from a specific location,next,aici alege Don"t search , next,de aici alege Have Disk,Browse,te duci in Program Files unde ai pus driverul si alege fisierul care apare dai Open ,OK si asta este . In mod normal ar trebui sa-ti ceara sa restartezi calculatorul daca nu o face da-i tu restart .Acum trebuie sa mearga .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări