ph3e4r Postat Octombrie 9, 2005 Partajează Postat Octombrie 9, 2005 Am facut un filtru dar dupa vreo 10 minute de functionare se incalzeste bobina si nu imi mai taie cum ar trebui. Link spre comentariu
cristimm Postat Octombrie 9, 2005 Partajează Postat Octombrie 9, 2005 Foloseste sarma mai groasa. Daca esti din Bucuresti da-mi un MP. Link spre comentariu
ph3e4r Postat Octombrie 9, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2005 Nu sunt din bucuresti cam ce grosime sa folosesc? Link spre comentariu
cristimm Postat Octombrie 9, 2005 Partajează Postat Octombrie 9, 2005 Depinde si de putere dar daca folosesti minim 1 mm diametru o sa fie bine. Link spre comentariu
ph3e4r Postat Octombrie 9, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2005 Merci mult aveam sarma mult mai subtire cred ca asta era problema. Se poate taia cu un filtru pasiv mai jos de 500hz? Link spre comentariu
cristimm Postat Octombrie 9, 2005 Partajează Postat Octombrie 9, 2005 Se poate oricat de jos dar cresc mult costurile (in special bobinele). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum