Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentare suplimentara placa video.

Vizitator rzr1911bt

Postări Recomandate

Vizitator rzr1911bt

Buna seara !Am dat de forumul asta pe google si ma gandeam ca ma puteti ajuta si pe mine cand am vazut categoria hardware PC.

Am o placa video Leadtek 9800GT fara alimentare suplimentara,dar care are totusi gaurile pt mufa de 6pini.Nu e singura cu acest design (ma refer chiar la layoutul componentelor pe PCB).Am mai gasit si o point of view cu designu asta http://www.pcgarage.ro/placi-video/point-of-view/geforce-9800gt-1gb-ddr3-128-bit/.La prima vedere pare a avea 2 faze de alimentare pe GPU si una pe memorii si un controller de voltaj pt GPU uP6205A.Vreau sa fac un voltmod hardware pt ca controlul software nu exista iar modarea din BIOS-ul placii nu functioneaza nici ea si as vrea sa ii pun si alimentarea suplimentara daca se poate pt ca portul pci-e poate furniza doar 75W iar placa asta la frecvente mai mari si voltaje mai mari trece mult de 75W si nu prea vreau sa prajesc portul pci-e,nici placa.Pinul controllerului cu care trebuie sa ma joc este cel de FeedBack(pinul 11) dar nu stiu exact intre ce si ce sa masor rezistenta.Sper ca gasesc pe cineva pe aici care se pricepe la chestii de astea :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări