Vizitator mariusteh Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 S-a deschis un nou magazin de electronica CIOVTEHNIC INTERNATIONAL in Timisoara pe str. stefan cel mare nr. 15, în piata Traian aproape de fabrica de bere, comercializam piese de electronica(diode,tranzistoare,etc), componente calculatoare, conectica audio video, cabluri la preturi avantajoase! tel.0356-173201, 0727-154942 Merita sa incercati! Link spre comentariu
Relav Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Un site nu aveti sa vedem si noi daca preturile sunt avantajoase? Link spre comentariu
Vizitator dan00108 Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Am fost la baieti recent sa vad ce au si intr-adevar preturile sunt avantajoase. In general sunt chiar mai ieftini decat RET, iar de Rubin nici nu mai spun. Am inteles ca au terminat recent la Electronica si Telecomunicatii la Poli, deci spre deosebire de babuta de la RET, baietii astia au si idee cu ce se mananca produsele lor. Merita vizitati. Atasez si fluturasul pe care l-am luat de la ei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum