al3xisos Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Ma poate ajuta cineva cu o schema gata de printat pentru telecomanda sistemului meu? http://img152.imageshack.us/g/dscf3826j.jpg/ - spate http://img408.imageshack.us/i/dscf3220jw1.jpg/ - fata Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 da , da...mai taie din ele , da-le dracu`... matale nu vezi , cumetre , ca scrie mare cit capul meu pe cablaj.... COPYRIGHT CREATIVE TECHNOLOGY LTD 2001 ...?!?! in concluzie , nici naiba nu o sa va posteze schema dorita , intrucit este o actiune ilegala ... capisci...? Link spre comentariu
MarioRobert Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 e un cablaj foarte simplu, si sa nu spui ca sti sa faci un cablaj dar nu esti in stare sa copiezi alea 5 trasee Link spre comentariu
al3xisos Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 daca as fi fost in stare nu as mai fi cerut ajutorul.Nu am mai facut niciodata si de asta vreau sa ma ajute cineva cu un desen pentru a putea face eu cablajul.Stiu ca schema se face intr-un program.nu stiu care este acela. Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 al3xisos cablajul ala il poti face din "sarme" sau cu un merker permanent direct pe cablaj.nu ai nevoie de schema sau alte nebunii, trebuiea sa te intereseze doar achzitionarea acelui potenntiometru. Link spre comentariu
al3xisos Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 cu markerul?si cum se face legatura intre ele...prin cerneala?nu stiu ce potentiometru imi trebuie pentru ca nu l-am masurat pe cel original Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 o schema gata de printat ...dar la schema aia "gata de printat" se facea legatura cu tusul de la imprimanta? Link spre comentariu
al3xisos Postat Noiembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 eu vreau sa fac telecomanda asta sa functioneze,atat.am vazut pe forum ca este un filmulet inc are explica cum sa faci un cablaj.ca sa il fac am nevoie de acea schema pentru a o putea printa.Atat vreau.Daca ma pricepeam o facem fara sa cer ajutorul.Nu stiu cum si nici in ce program sa fac o astefel de schema.Vreau daca se paote sa fie aproape identica. Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Nu stiu cum si nici in ce program sa fac o astefel de schemaEste suficient sa o faci cu creionul pe hirtie, apoi o copiezi pe o placuta cuprata cu ajutorul unui permanent-marker, o scufunzi cu fata in jos in clorura ferica, dupa corodare stergi markerul cu spirt, speli cu apa si detergent, gauresti placuta (acolo unde trebuie), plantezi componentele si le lipesti... Vezi ce repede este gata circuitul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum