Vizitator Phantasy Postat Octombrie 8, 2005 Partajează Postat Octombrie 8, 2005 buna seara , am vazut acest difuzor de la selenium ... si as vrea sa imi fac 2 sateliti full-range pe 2 cai formati din acest difuzor + driver sau inalte.care este parerea vostra despre acest difuzor?exista altceva mai bun la puterea asta?ce inalte trebuie sa folosesc pt a folosi toata banda de frecvente?tin sa precizez ca incintele vreau sa le fac turn (tower) pt ca le voi pune in unele din cele 4 colturi ale camerei.incintele o sa funtioneze pe un receiver Sony de 6 x 125 w , impreuna cu inca 2 incinte. pe alt amplificator o sa mai am si un subwoofer JBL de 12" -250 w.acum rog pe cine poate si stie , sau cel care vinde aceste difuzoare sa imi raspunda si mie la intrebarile de mai sus.astept , merci. Link spre comentariu
Vizitator Phantasy Postat Octombrie 9, 2005 Partajează Postat Octombrie 9, 2005 nimeni nu stieeee ???? Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Octombrie 10, 2005 Partajează Postat Octombrie 10, 2005 O sa postez in scurt timp doua proiecte cu QS10P20 . Link spre comentariu
Vizitator Phantasy Postat Octombrie 11, 2005 Partajează Postat Octombrie 11, 2005 ti-as fi recunoscator ... multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 11, 2005 Partajează Postat Octombrie 11, 2005 e.... exista si o incinta cu acest difuzoar :partyman: Link spre comentariu
Vizitator Phantasy Postat Octombrie 11, 2005 Partajează Postat Octombrie 11, 2005 multumesc Vasile pt proiect ... pe acesta il aveam si eu ... dar , nu pot sa il fac deoaree nu am loc,spatiu unde sa pun boxele...ce ar fi perfect pt mine : - o incinta care sa aiba latimea 20 cm :tonqe: , adancimea (aici vreau sa pun difuzorul,in lateral) sa fie de vreo 30 cm , si inaltimea cat mai trebuie.*** difuzorul vreau sa il pun pe lateral cum am mai zis , si inaltele in partea de sus. incinta sa fie pe 2 cai ca e mai ieftin :rolleyes: acum ... POATE CINEVA SA MA AJUTE ? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 11, 2005 Partajează Postat Octombrie 11, 2005 Nu trebuie sa faci mot-a-mot aceasa incinta ci doar sa-i respecti volumul interior :goodman: Link spre comentariu
Vizitator Phantasy Postat Octombrie 11, 2005 Partajează Postat Octombrie 11, 2005 am inteles ... cand o sa fie gata incintele .. la mine dureaza , ca am multe pe cap ... o sa iau si difuzoarele.multumesc mult pentru sfat . Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 11, 2005 Partajează Postat Octombrie 11, 2005 daca vrei sa iei difuzoarele sa zici sa-ti fie rezervate ca se poate cand termini incintele sa nu mai ai difuzoarele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum