Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Selenium QS10P20 - incinta cu acest difuzor.

Vizitator Phantasy

Postări Recomandate

Vizitator Phantasy

buna seara , am vazut acest difuzor de la selenium ... si as vrea sa imi fac 2 sateliti full-range pe 2 cai formati din acest difuzor + driver sau inalte.care este parerea vostra despre acest difuzor?exista altceva mai bun la puterea asta?ce inalte trebuie sa folosesc pt a folosi toata banda de frecvente?tin sa precizez ca incintele vreau sa le fac turn (tower) pt ca le voi pune in unele din cele 4 colturi ale camerei.incintele o sa funtioneze pe un receiver Sony de 6 x 125 w , impreuna cu inca 2 incinte. pe alt amplificator o sa mai am si un subwoofer JBL de 12" -250 w.acum rog pe cine poate si stie , sau cel care vinde aceste difuzoare sa imi raspunda si mie la intrebarile de mai sus.astept , merci.

Link spre comentariu
Vizitator Phantasy

multumesc Vasile pt proiect ... pe acesta il aveam si eu ... dar , nu pot sa il fac deoaree nu am loc,spatiu unde sa pun boxele...ce ar fi perfect pt mine : - o incinta care sa aiba latimea 20 cm :tonqe: , adancimea (aici vreau sa pun difuzorul,in lateral) sa fie de vreo 30 cm , si inaltimea cat mai trebuie.*** difuzorul vreau sa il pun pe lateral cum am mai zis , si inaltele in partea de sus. incinta sa fie pe 2 cai ca e mai ieftin :rolleyes: acum ... POATE CINEVA SA MA AJUTE ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări