Vizitator kyndy Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 daca ma poate ajuta cineva am un receiver marantzSR 3001 si 2 boxe Omnitronic 150 w si nu prea sunt multumit de claritatea sunetului mai am nevoie de un amplificator sau ....?!!!! Link spre comentariu
paul14 Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 N-ai spus ce model de boxe sunt. Daca sunt de galagie, fii sigur ca nu o sa obti acel "suntet perfect".Pe langa sistem, mai conteaza camera, amplasarea boxelor, pozitia ascultatorului, cat de antifonati sunt peretii etc Link spre comentariu
Vizitator kyndy Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 boxele sunt: Omnitronic DS-123 Link spre comentariu
paul14 Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Dupa cum am banuit, sunt boxe de galagie. Tu vrei sa ai "suntul perfect" in casa sau la sonorizari. Pentru casa sunt total nepotrivite. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Dupa cum am banuit, sunt boxe de galagie. Tu vrei sa ai "suntul perfect" in casa sau la sonorizari. Pentru casa sunt total nepotrivite.alea sunt niste gunoaie ordinare, nu sunt boxe de sonorizari Link spre comentariu
Vizitator kyndy Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 ok boss am sa le vand. dar ce-mi recomanzi pt acasa pe un buget de max 10 mil lei Link spre comentariu
paul14 Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Arunca la un ochi la incintele VTP prezentate si pe forum Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum