yo9hnf Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Las-o balta ! Sincer ! Mai bine postezi la servicii sa-ti faca cineva montajul de-a gata. E mult mai simplu, mult mai ieftin si cu mult mai putini nervi. Nu poti acumula in catea zile atatea cunostinte de electronica. Mai poti cauta pe net la EPSICOM daca au vre-un montaj de lumina dinamica gata asamblat, sau la CONEX ELECTRONIC pe Maica Domnului, sau la ADELECTROCOM pe Calea Grivitei. Link spre comentariu
mistique Postat Decembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Nu stiu ce nu ati inteles ca vreau sa il construiesc eu.Mie nu mi se pare ca imi fac nervi..am o rabdare mare mie imi trebe doar schema si maine cumpar pic'ul si toate necesare.Ca daca am schema...realizez cablajul cu piesele pe el ,programez picul si dupa pun tot ansamblul intr-o cutie. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Nu stiu ce nu ati inteles ca vreau sa il construiesc eu.Mie nu mi se pare ca imi fac nervi..am o rabdare mare mie imi trebe doar schema si maine cumpar pic'ul si toate necesare.Ca daca am schema...realizez cablajul cu piesele pe el ,programez picul si dupa pun tot ansamblul intr-o cutie.Ti-am dat doua exemple de jocuri de lumini complete.Unu ar fi asta :http://www.avrprojects.net/index.php?option=com_content&view=article&id=81:running-led&catid=38:avr-projects-with-leds&Itemid=58Nu e cu PIC, e cu AVR...tot un drac... Link spre comentariu
mistique Postat Decembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Acel AVR se gaseste la magazinul de piese de la universitate ? ca de acolo cumpar eu piese ca alt magazin nu stiu.daca se gaseste la magazin maine il cumpar (cam cati bani sa am la mine ?)si realizez ansamblul Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Acel AVR se gaseste la magazinul de piese de la universitate ? ca de acolo cumpar eu piese ca alt magazin nu stiu.daca se gaseste la magazin maine il cumpar (cam cati bani sa am la mine ?)si realizez ansamblulLa universitate, pe Academiei nu prea cred ca gasesti mai mult de doua difuzoare si o punte redresoare...Dute pe str. Maica Domnului (maps.google.ro) si gasesti acolo, sau pe Calea Grivitei. De programat cine iti programeaza uC ? Link spre comentariu
mistique Postat Decembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Pai il programez eu acasa...Eu zic ca o sa imi iasa trebuie sa fac rost doar de cablu sa conectez uC la calculator sal programez. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Pai il programez eu acasa...Eu zic ca o sa imi iasa trebuie sa fac rost doar de cablu sa conectez uC la calculator sal programez.Nu exista cablu...exista o interfata...adica o electronica (minima).Uite aici cea mai simpla interfata de programare....mai simpla nu exista, dar si performantele sunt pe masura...http://yo6pir.wordpress.com/proiecte/avr-programator/Si daca tot te plangi ca nu ai scheme, cauta pe Gogu' "PIC16F84 led" si vezi ce gasesti.Daca ai drum prin Dristor in seara asta sau maine dimineata la prima ora, iti pot imprumuta un programator de PICuri. pe serial. Link spre comentariu
bogdan_ Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Pai si softul cine il face? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Pai si softul cine il face?La exemplele pe care i le-am dat are si HEXul, si programul necompilat. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 @misticqueFa cu 2313,la pic trebuie programator...sau numai vrei sa vb? Link spre comentariu
mistique Postat Decembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2010 stiu ca trebe programator...dar sunt mult mai apropiat de efectul dorit cu micro ;) si la urma urmei ce am de pierdut. Link spre comentariu
mistique Postat Decembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Cu ce mijloace de transport pot ajunge pe maica domnului ? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Cu ce mijloace de transport pot ajunge pe maica domnului ?Esti culmea !!! maps.google.ro ; ratb.ro Poti sa te duci cu metroul pana la Obor, de acolo mergi pe Mihai Bravu spre Victoriei circa 250m pana la intersectia "LIZEANU", si de acolo o iei pe prima la dreapta, pe linia de tramvai. Dupa circa 200m strada se bifurca (e o benzinarie acolo) si mergi pe "mana" stanga....Maica Domnului. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Cumpara de pe net /telefonic si cere sa-ti trimita produsele prin curier; optiuni ieftine ar fi:tricicleta,trotineta,masina,metroul ;optiune scumpa- elicopterul(si nu ala din constructii). Ca sa ajungi acolo poti fi ghidat prin GPS(sa citesti o harta e greu) si daca vrei sa citesti harti gasesti pe net harta Buc. Link spre comentariu
mistique Postat Decembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Am fost pe Maica Domnului la magazinul de piese....unul din cele 15 magazine care se gasesc acolo si am cumparat un ATTiny2313,dar acum trebuie sa fac rost de o mufa care intra in calculator cu care sa il programez dar nu stiu despre ce mufa este vorba....si de unde as putea sa iau una.pls help Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum