Vizitator Roy2002 Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Salut Am si eu o intrebare. Am cumoarat niste leduri (ceva de genul http://www.zexstar.com/product_info.php ... -15mA.html), intrebarea mea este daca mai are rost sa folosesc o rezistenta in montaj. Ledurile sunt 2 albe pt faza szurta si mai am 4 galbene pt semnalizare. Am uitat sa mentionez, alimentare RC-ului este momentat pe 5.5V, dar se poate pune si la 12.3V Link spre comentariu
Vizitator Roy2002 Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 nici un raspus, sunt dezamagit, problema mea era cu rezitorii pt leduri daca are rost sa-i folosesc sau nu, la alimetarea de 5.5 v, din electronica pe care o stiu eu nu tare are rost si din calcule nici macar la alimentarea de 12.3v, oricum ledurile vor fi legate cate 2 in serie sau paralel. Ca sa intelegeti ce vreu sa fac ceva de genu numai ca 4 leduri albe pt lumini, 6-8 led galben pt semnalizare, 2 protocalii pt ATENTIE, inca 2 albe pt mers inapoi si 4 rosi pt stop si poziite. Cine a facut asa ceva ros asistenta Mas spun odata momentan RC este alimetat cu 5V (sursa PC) pe vitor vreu sa trec la 12V de aceea am cumparat leduri pe 12V. Link spre comentariu
Vizitator Roy2002 Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 Probabil ceva relee pt semnalizare si lumini nu ca si camionale de la TAMYA, care folosec intrarupatore la rotilr fata pt stanga si dreapta. Acesta este un home made, toot ceea ce am, este un RC cumparat din comert cu 2 motoare unu pt directie iar celalat pt fata spate. Vreu sa fac un RC TRUCK gen cel din link, dar home made, cu telecomanda home made deocamdata si dupa aia trecem la adevarata radio comanda, momentan proiectul este in stadiul de concept, incercand noi lucruir cu el, fara telecomanda RC, dor cu telecomanda cu fire. Linkuri dac are cineva sa ma ajute pls. Vreu sa fac un RC home made, NU vreu sa iau chesti scumpe de pe net., Acum sunt in negocieri pt a cumpara o statie de genu http://www.robotshop.com/world/sherline ... ck-in.html pt home maduri, all done at home. Link spre comentariu
boboBOBO Postat Noiembrie 22, 2010 Partajează Postat Noiembrie 22, 2010 daca folosesti alimentare la 12 v nu mai ai nevoie de nicio rezistenta ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum