Vizitator ZeroCoolX Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Ma numesc Tony, si as dori si eu cateva sugestii legate de achizitia care urmeaza sa o fac. Mai exact, este vorba de faptul ca doresc sa achizitionez o pereche de casti pentru muzica, si inca nu stiu ce sa aleg intre Sennheiser HD 201 si Sennheiser HD 202. 70% din timp ascult muzica hip-hop, iar restul clubbing, trance, tot ce tine de "bubuiala". Din cate am inteles, 202 exceleaza la capitolul bass dar prezinta slabiciuni in ceea ce priveste frecventele medii si inalte, tocmai opusul lui 201. Ce e drept, momentan o sa ascult pe un Realtek HD incorporat in placa de baza a laptopului, insa exista pe viitor sansa sa achizitionez si o placa de sunet dedicata. Deci, voi ce spuneti sa aleg? Link spre comentariu
E_manuel Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Alege HD 202 ca vad are o frecventa de raspuns mai buna.La aceelasi nivel de semnal audio HD 201 ar putea sa sune mai tare decat 202 insa e mai importanta calitatea sunetului,oricum nu e sesizabila diferenta de calitate. Link spre comentariu
hugo Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Hm... daca mai ai 30 lei in buzunar mai bine alegi PX 100 tot de la Sennheiser. Sunt cea mai buna alegere calitate/pret. Iar pentru ce muzica asculti... sunt mai mult decat perfecte. Link spre comentariu
alexutu Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 am hd 201 si suna splendid, bineinteles dk ai si muzica de calitate mp3 la 320 kbp sau flac. nu exceleza printr-un sunet foarte tare ci prin calitatea f buna . Link spre comentariu
schukaru Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 hd 201 am si eu ,,,, cu un dac cu pcm2704 si un opa ca amplificator iti sparg urechile cam prost jack-ul dar l-am schimbat cu altul Link spre comentariu
hugo Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Hm... HD201 comparate cu PX100 sunt mai sterile, fara bass, lipsite de caldura. Daca te intereseaza sa "analizezi"(cu toate ca si la THD PX100 sta mai bine) muzica poate sunt mai indicate decat PX100 care-ti lasa un ranjet pe buze la boom boom. Adik pentru ce "muzici" asculta Tony cred ca sunt mult mai ok decat HD201,202. Doar daca vrei ceva casti mai babane pe cap si cu 3 metri de fir. Hm... poate unii ar zice ca PX100 e prea boomy... personal cred ca are un bass foarte degajat, PortaPro-ul mi se pare mai butoias.Insa scapa "muzica" la greu in jur, ii poti deranja usor pe cei din jurul tau. Si poate unele voci masculine par mai nazale... insa doar daca vrei musai sa le cauti neajunsuri.Si mai seamana cu niste casti de duzina de walkman... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum