mikella Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 Buna seara!Vreau sa construiesc schema din atasament si as vrea sa stiu daca a incercato cineva pana acuma.lm 348 il pot inlocui cu orce operational quad?in datasheetul lui am gasit''If Military/Aerospace specified devices are required,please contact the National Semiconductor Sales Office''.asta sa inteleg ca eu nu il pot cumpara sau ce?cu ce il pot inlocui(ceva uzual), ar merge un lm324?va multumesc! Link spre comentariu
lorik199 Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 faina schema,si foarte simpla, o s-o fac de curiozitate cu 324 sa vad ce scoate pe osciloscopbanuiesc ca din pot de 1M se regleaza frecventa? Link spre comentariu
mikella Postat Noiembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 asa banuiesc si eu dar nu stiu exact.poate ne lamureste cineva mai luminat.poate arunca cineva o privire si zice macar daca este functionala, sa nu muncesc degeaba.o seara buna! Link spre comentariu
lorik199 Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 asa banuiesc si eu dar nu stiu exact.poate ne lamureste cineva mai luminat.poate arunca cineva o privire si zice macar daca este functionala, sa nu muncesc degeaba.o seara buna!munca acolo...prea putinaeu vreau s-o fac sa vad numai daca merge si cum merge, am un generator mult mai performant si precis Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 21, 2010 Partajează Postat Noiembrie 21, 2010 as vrea sa stiu daca lm 348 il pot inlocui cu orce operational quad?Cu orice amplificator operational simplu (4 bucati), dublu (2 bucati) sau quad... inclusiv A741... Link spre comentariu
mikella Postat Noiembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Buna seara!Am realizat montajul cu un lm 324 si merge!Scoate triunghi, patrat si sinus(pe asta nu prea il scoate calumea).Cum as putea sa ii modific nivelul de semnal pe iesire?Acum se modifica odata cu fregventa, si as vrea sa il fac stabil si reglabil daca se poate. Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Monteaza R1=R2 si R7=R8 apoi posteaza oscilogramele. Link spre comentariu
emilberculescu Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Este foarte buna schema din punct de vedere al raportului pret/calitate.Daca doresti ceva performant poti incerca XR2206.[attachment=0]XR2206.pdf[/attachment] Link spre comentariu
Kuki Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 XR2206 ai vreo sursa pentru ea ? pret ? Link spre comentariu
mikella Postat Noiembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Daca inlocuiesc rezistentele alea doua nu mai oscileaza deloc! xr2206 este pe ebay la 12 $ 2 bucati cu transport gratuit.o seara buna! Link spre comentariu
mikella Postat Decembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Buna seara! Am dat comanda de 2 xr 2206. Acum astept sa vina piesele si pe urma va arat rezultatele poate mai este cineva interesat.Bafta! Link spre comentariu
mikella Postat Ianuarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Au trecut sarbatorile si au ajuns si piesele mele. Acum scoate frumos toate formele de unda si pot regla si nivelul.Postez oscilogramele sa vedeti si voi. Link spre comentariu
Vizitator valeriu_balan Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 de unde ai luat xr 2206 si la ce pret ?Merci Link spre comentariu
mikella Postat Decembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Am gasit pe ebay la momentul acela. intre timp am facut rost de ceva cu microcontroler si sunt multumit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum